RAZVRATNI SIN GLUMCA IZMILEO IZ CRNE RUPE I NIKO GA NE PREPOZNAJE! S ocem deli samo prezime: Živi život DROGE, BLUDA I NEMORALA!
Foto: Profimedia

evo kako izgleda

RAZVRATNI SIN GLUMCA IZMILEO IZ CRNE RUPE I NIKO GA NE PREPOZNAJE! S ocem deli samo prezime: Živi život DROGE, BLUDA I NEMORALA!

Pop kultura -

Tom Henks je jedan od najpoznatijih glumaca današnjice, a u javnom životu ostavlja sliku idealnog čoveka, pa ostaje bezvremena ikonai osoba kojoj brojni mladi Amerikanci teže.

Njegov sin, Čester Henks, osim profesije i preuimena nema nikakve sličnosti sa ocem. On je na rep sceni poznat kao Čet Hejzm, a zavodio je brojne poznate dame. Ipak, kontroverze su ono što je obeležilo njegov život. Prema izveštaju časopisa People, Henksova najnovija bivša devojka, Kiana Parker, požalila se sudu na njegovo fizičko i verbalno zlostavljanje, a takođe je zatražila i dobila zabranu prilaska.

Čet Henks
foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Međutim, nakon silne drame, cela situacija izgleda da se smirila.

Mlada žena je tvrdila da se nedavni raspad njene sentimentalne veze pretvorio u obrazac seksističkog zlostavljanja. Kako se navodi u podnetoj prijavi, "u raznim prilikama joj je pretio pištoljem, gađao ju je predmetima i izgovarao razne rasističke uvrede".

Ovo se dešava samo nekoliko nedelja nakon što ju je glumac pisanim putem optužio za pljačku i napad nakon što se na internetu pojavio video snimak na kome on obilno krvari, prema Henksu, nakon što ga je ona navodno posekla nožem.

Sin Toma Henksa i Rite Vilson postao je poznat 2014. kada je otkrio svoju zavisnost od droge, sa kojom se borio od svoje 16. godine, i prijavio se u ustanovu za rehabilitaciju. Njegovo priznanje usledilo je nakon učešća u filmskoj adaptaciji Marvelovog stripa Fantastična četvorka, koja je izgledala kao njegova lansirna platforma za slavu. Diplomirao je na programu dramskih umetnosti Univerziteta Northvestern.

Čet Henks
foto: Flash / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čet je okrivio svoju blisku vezu sa drogom za svoju porodičnu istoriju u komentaru na Instagramu:

- Saznanje ko sam bilo je prilično putovanje zbog svih pritisaka sa kojima sam se morao suočiti u životu. Biti sin mog oca i sve to, znaš.

Često ima rasističke izjave i optuživan je da je nacista.

Skoro se kontroverzni sin Toma Henksa, Čet Henks, pojavio se na Beverli Hilsu u Kaliforniji u kratkoj šetnji. Prvi put se pojavio u javnosti nakon što je izjavio da su ga roditelji kao tinejdžera poslali u rehabilitacioni kamp kako bi mu pomogli da se izbori sa zavisnošću.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:13

IZGLEDA KAO DEČKIĆ, A U OZBILJNIM JE GODINAMA Poznati glumac otkrio svoju godinu proizvodnje U STUDIU NASTALI ŠOK I NEVERICA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track