ŠOK ODLUKA KRALJA ČARLSA NAKON SKANDALOZNOG DOKUMENTARCA HARIJA I MEGAN: Ovome se niko nije nadao nakon BRUTALNIH optužbi
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

NEOČEKIVANO

ŠOK ODLUKA KRALJA ČARLSA NAKON SKANDALOZNOG DOKUMENTARCA HARIJA I MEGAN: Ovome se niko nije nadao nakon BRUTALNIH optužbi

Pop kultura -

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa biće pozvani na kraljevo krunisanje uprkos tvrdnjama koje su izneli na račun kraljevske porodice u Netfliksovom dokumentarcu, objavili su strani mediji.

Hari i Megan imaće mesto na Čarlsovoj istorijskoj ceremoniji 6. maja ako žele da prisustvuju, piše The Daily Telegraph.

kralj Čarls, Kamila Parker
foto: Dan Kitwood / PA Images / Profimedia

Spiskovi gostiju za svečani obred u Vestminsterskoj opatiji tek treba da budu sastavljeni, ali izvor je novinama rekao: "Svi članovi porodice biće dobrodošli." Bakingemska palata odbila je da komentariše. Ali izvor je rekao o kralju: "On voli oba svoja sina." Saznalo se da Saseksovi još nisu dobili pozivnicu.

Ni Bakingem ni Kensingtonska palata nisu komentarisali Harijeve navode da je princ od Velsa ostavio svog brata prestravljenog nakon što je vrištao i vikao na njega tokom sastanka u Sandringamu.

Megan Markl, princ Hari
foto: Printscreen/Netfliks

Hari je takođe tvrdio u svojoj kontroverznoj šestodelnoj seriji da je Kensingtonska palata lagala kako bi zaštitila njegovog brata.

Optužio je Čarlsa da je lagao na napetom kriznom sastanku s kraljicom zbog Megzita u januaru 2020.

Kaže se da je Čarls povređen Harijevim i Meganinim kritikovanjem kraljevske porodice, ali nije odustao od nade da će izgraditi mostove, izvestio je list Daily Express.

kralj Čarls, princ Vilijam
foto: Justin Setterfield / AFP / Profimedia

Dodaje se da kralj ne želi da Saseksovima oduzme njihove titule.

Na svečanom krunisanju 6. maja i Čarls i Kamila biće krunisani pred stotinama gostiju u Vestminsterskoj opatiji.

Palata je saopštila da će ceremonija biti "ukorenjena u dugogodišnjoj tradiciji i raskoši", ali takođe "odražavati ulogu monarha danas i pogled prema budućnosti".

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track