SABLASNO! SLAVNI PAR OTKRIO DA RITUALNO PIJU KRV JEDNO DRUGOM: Reper sada stavio OVO na sebe, pa ZGROZIO ceo svet snimkom! (FOTO)
Foto: EPA/Nina Prommer, Instagram

JEZIVO

SABLASNO! SLAVNI PAR OTKRIO DA RITUALNO PIJU KRV JEDNO DRUGOM: Reper sada stavio OVO na sebe, pa ZGROZIO ceo svet snimkom! (FOTO)

Pop kultura -

Čini se da Megan Foks nije jedina koja pije krv Mašinu Ganu Keliju.

Ranije ove godine, kontroverzni par je otkrio da međusobno piju krv jedno drugom u ritualne svrhe, a zatim su nekoliko meseci kasnije otkrili više detalja o svojoj navici od koje je javnost zgrožena.

Reper je naime na svojim Instagram storijima objavio video na kom se vidi nekoliko ljigavih krvopija kako se migolje na donjem delu njegovog stomaka, uz natpis "moji najbolji prijatelji", prenosi Daily Mail.

Mašin Gan Keli
foto: Printscreen Instagram

Kratki isečak počinje približavanjem kamere njegovom gornjem delu tela, samo nekoliko centimetara od ljigavih stvorenja, koja su se sklupčala uz njegovu tetovažu na kojoj piše "Almost Famous".

Mašin Gan Keli
foto: Printscreen Instagram

Opisane kao parazitski crvi, pijavice su blisko povezane s maločekinjastim crvima, koji uključuju obične gliste i imaju mekana, mišićava segmentirana tela koja mogu da se produže i skupe. Pijavice se obično razlikuju po tome što imaju sisaljke na oba kraja, koje se koriste za pričvršćivanje na domaćina kako bi se hranile njegovom krvlju.

Mašin Gan Keli
foto: Printscreen Instagram

Kao što je i već od ranije poznato, ovakve egzibicije nisu strane popularnom muzičaru, a ni njegovoj partnerki Megan Foks. Oboje su priznali svoju vampirsku naviku početkom ove godine, a neka tri meseca kasnije Megan je razradila više o "ritualu" tokom intervjua za Glamour UK.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Profimedia

- Dakle, pretpostavljam da bi ispijanje krvi jedno drugom moglo da dovede ljude u zabludu. Ljudi nas zamišljaju valjda s peharima kao u Igri prestola, ali mi nismo takvi. Radi se o samo nekoliko kapi - opisala je i dodala da povremeno konzumiraju krv svog partnera u "ritualne svrhe".

Nakon prosidbe u januaru, Mašin Gan Keli i njegova verenica još nisu javno otkrili kada i gde planiraju venčanje.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:28

ŽENE NE ŽELE JEDNAKOST SA MUŠKARCIMA, VEĆ DA IM SE DOZVOLI OVO! Glumica progovila o feminizmu: Osećam da se nešto menja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track