HARI I MEGAN STVARNO NEMAJU SRAMA: Nakon svega što su priredili KRALJEVSKOJ PORODICI usudili su se na OVAJ ZAHTEV? Svi su U ŠOKU!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

HARI I MEGAN STVARNO NEMAJU SRAMA: Nakon svega što su priredili KRALJEVSKOJ PORODICI usudili su se na OVAJ ZAHTEV? Svi su U ŠOKU!

Pop kultura -

Princ Hari i Megan Markl digli su veliku frku nakon što je objavljena njihova dokumentarna serija na Netfliksu, u kojoj su progovorili o mnogim detaljima iz svojih života, a, između ostalog, ponovo su opleli po kraljevskoj porodici.

U petom nastavku, princ Hari je izjavio da je princ Vilijam izgubio kontrolu na porodičnom okupljanju koje se održalo odmah nakon što su Megan i on najavili napuštanje dvora.

princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Bilo je zastrašujuće kada je brat vikao na mene dok je moj otac govorio stvari koje jednostavno nisu bile istina i moja baka koja je tiho sedela i sve to prihvatala", izjavio je princ Hari.

Takođe su premontirali govor kraljice Elizabete kada je imala 21. godinu i potpuno mu promenili značenje. U tom govoru je kraljica pozvala građane i sve svoje podanike da služe naciji Velike Britanije, ali njene reči par je potpuno izokrenuo.

Kraljica Elizabeta, Balmoral
foto: Profimedia, Shutterstock

Ispalo je da je u dokumentarcu istorijski govor premontiran, te je tako umesto na služenju narodu, akcenat stavljen na služenju velikoj kraljevskoj porodici.

Ovo nije prvi put da su Hari i Megan blatili kraljevsku porodicu, iznoseći razne optužbe protiv njih, a neće biti ni poslednji jer se puno dosad neobjavljenih pikanterija, za koje porodici nije drago da izađu u javnost, očekuje od Harijeve biografije pod nazivom "Spare" odnosno "Rezervni", koja izlazi u januaru iduće godine.

princ Hari
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon svega, mnoge je iznenadila vest koju su objavili neki britanski mediji, a u kojoj se navodi da njih dvoje očekuju izvinjenje kraljevske porodice pre nego što odluče hoće li prisustvovati krunisanju kralja Čarlsa, koja će se održati iduće godine.

The Mirror piše da Hari i Megan zahtevaju sastanak sa starijim članovima kraljevske porodice, te da žele da oni "preuzmu odgovornost" za bol i štetu koju su njih dvoje doživeli.

kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Međutim, Mirror navodi i da izvinjenje iz Bakingemske palate slavni par neće dočekati sve dok Hari i Megan ne priznaju svoje greške. Kejti Nikols, urednica rubrike o kraljevskoj porodici u Vanity Fair-u, tvrdi da nema šanse da kraljevska porodica napravi prvi korak.

"Ono što mora da se dogodi je priznanje da je bilo grešaka s obe strane, a tek nakon toga se može otvoriti put ka pomirenju. Ipak, Čarls zna da podeljena monarhija nije monarhija kakvu svet želi da vidi", rekla je.

Princeza Dajana, princ Hari, Princ Vilijam
foto: Profimedia

"Hari jako dobro zna da se Vilijam neće svetiti. Mislim da je odluka palate da se nikad ne žali i nikad ne objašnjava u ovom slučaju apsolutno ispravna strategija jer bi svaki komentar ovde samo dodao ulje na vatru", dodala je.

Podsetimo, iz palate su odbili da komentarišu dokumentarnu seriju Harija i Megan bez obzira na to koliki je skandal izazvala.

Princ Vilijam navodno je izjavio kako nikad neće gledati taj dokumentarac i zamolio je svoje prijatelje "da se ne obaziru" na tvrdnje iznesene u njemu.

Princ Hari
foto: Profimedia

Uprkos tome, "neće tolerisati" da drugi negativno govore o Hariju, iako je besan i tužan zbog dokumentarca, piše Daily Mail.

Izvori su za The Telegraph rekli da se Vilijam i dalje zaštitnički ponaša prema mlađem bratu.

"Teško da će ikada više sarađivati. Ali mogu li ponovo imati bratski odnos? Možete se nadati tome", poručio je izvor.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track