TAJNA AFERA SESTRE KRALJICE ELIZABETE: Zaveo je RAZVRATNIK koji je imao na HILJADE LJUBAVNICA, zbog njega bila na ISPIRANJU ŽELUCA
Foto: Profimedia

OVO NIKO NIJE ZNAO

TAJNA AFERA SESTRE KRALJICE ELIZABETE: Zaveo je RAZVRATNIK koji je imao na HILJADE LJUBAVNICA, zbog njega bila na ISPIRANJU ŽELUCA

Pop kultura -

Mlađa sestra kraljice Elizabete, princeza Margaret celog je život punila naslove u novinama svojim skandaloznim ponašanjem i vezama, a sada je otkriveno da je navodno imala i vezu s čuvenim frontmenom legendarnog benda "The Rolling Stones", Mikom Džegerom.

Ako nas je ičemu Netfliksova serija "Kruna" naučila, onda je to da volimo sočni kraljevski skandal, a ovo je prvoklasni primer takvog skandala.

Mik Džeger
foto: Profimedia

Naime, Mik Džeger je poznat kao veliki zavodnik koji se mnogo puta ženio, te napravio decu i ljubavnicama i suprugama, a u njegovom krevetu se navodno našla i princeza Margaret, poznata ljubiteljka seksa, alkohola i divljih žurki. Prema knjizi "Mick: The Vild Life and Mad Genius of Mick Jagger", frontmen slavnog benda prvi put je upoznao lepu princezu na proslavi 16. rođendana Lejdi Viktorije, ćerke bivšeg britanskog ambasadora u SAD.

0210131630, Princeza Margareta, kraljica Elizabeta, princeza Margaret
foto: Profimedia

Kako je Džeger bio simbol mladenačkog buntovništva, princezi Margaret je pevač odmah bio jako privlačan, a prema rečima svedoka, čim su se ugledali, između njih se osetila snažna seksualna hemija. Iako je u trenutku njihovog upoznavanja Mik bio u vezi, zbog zaluđenosti princezom je sasvim ignorisao tu činjenicu. Odlučio je da zavede Margaret pod svaku cenu i to mu je na kraju i pošlo za rukom.

Mik Džeger
foto: Profimedia

"Da ste ih videli kako se zajedno smeju, plešu, kako mu ona stavlja ruku na koleno i kikoće se njegovim pričama kao ‘šiparica’, znali biste da se nešto događa. Ništa od ovoga nije posebno odgovaralo kraljici Elizabeti, koja je Džegera smatrala krajnje nepodobnim za svoju sestru. Čak se priča da je rekla da bi ‘mogla da toleriše Bitlse jer su bili slatki i pristojni". Ali Džeger nikako nije mogao da dobije njenu dozvolu da joj ljubuje s mlađom sestrom.

Velika Britanija, Princeza Margareta
foto: Youtube screenshot/Ron Blau

Tako se u knjizi tvrdi da je Margaret neko vreme tajno ljubovala s Džegerom, a postoji i priča da se jednom prilikom kod njega u stanu predozirala kolačićima u kojima je bio kanabis. Završila je u bolnici na ispiranju želuca, ali cela priča je zataškana. Par je čak par puta letovao na privatnom karipskom otoku princeze Margaret, a postoje i snimci gde mu ona sedi gola u krilu.

Mik Džeger
foto: Profimedia

Ne zna se kako se ova ljubavna priča okončala, ali znamo da je ostavila dubok trag na srcu princeze, jer je do svoje smrti, u 71. godini života, jako volela Stonse, te je uvek tvrdila da joj je Džeger baš najdraži britanski muzičar.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

01:02

Princ Filip i princeza Danica u Hramu Svetog Save

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track