"MAKSIMUM VULGARNOSTI"! Starleta objavila SKANDALOZNU GOLIŠAVU FOTKU i sad je ceo svet PROZIVA: Tvoja ćerka će videti ovo! (FOTO)
Foto: Profimedia

IMA PREKO 40 GODINA!

"MAKSIMUM VULGARNOSTI"! Starleta objavila SKANDALOZNU GOLIŠAVU FOTKU i sad je ceo svet PROZIVA: Tvoja ćerka će videti ovo! (FOTO)

Pop kultura -

Kim Kardašijan je dobro poznata po svojim provokativnim izdanjima i modnim odlukama koje šokiraju širu javnost.

Starleta je sada nastavila u svom maniru, ali je uspela da iznervira veliki broj fanova. Ona je na društvenu mrežu instagram okačila provokativnu sliku na kojoj pokazuje svima svoju zadnjicu, a tu fotku je za 12 sati lakovalo više od 2.8 miliona ljudi.

- Pogled unazad na 2022 - poručila je Kim Kardašijan u opisu fotke. Starleta je na ovaj način uspela da isporvocira veliki broj negativnih komentara, a instagram doslovno gori od aktivnosti.

"Ovo je smešno", "Tako bolesno. Zaboravila da će njena deca videti ovo", "Nađi neki posao", "Maksimum vulgarnosti", "Ovo je vrsta fotografije koju ne objavljuješ", "Pokrij se, i ponašaj se u skladu sa svojim godinama", "Imaš 42 godine", "Imaš više od 40 godina", "I ti si majka", "Tvoja ćerka će videti ovo", bili su samo neki od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:14

Kupila haljinu Kim Kardašijan i razočarala se

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track