FATALNA PLAVUŠA SE JEDVA SMEJE OD BOTOKSA: Muškarci za njom REZALI VENE, a sada joj svi zameraju JEDNU STVAR! (FOTO)
Foto: HBO / Planet / Profimedia

TOTALNO SE TRANSFORMISALA

FATALNA PLAVUŠA SE JEDVA SMEJE OD BOTOKSA: Muškarci za njom REZALI VENE, a sada joj svi zameraju JEDNU STVAR! (FOTO)

Pop kultura -

Dženifer Kulidž (61) jedna je od najomiljenijih holivudskih glumica! Ova Amerikanka proslavila se ulogama u hit komedijama "Američka pita" i "Plavuša s Harvarda", a ulogom Tanje u prvoj i drugoj sezoni hit serije "White Lotus" oduševila je mnoge.

Ona je kraljica komedije, iza sebe ima kultna ostvarenja, ali inače je vrlo zatvorena osoba. O njenom privatnom životu malo toga se zna, ali je u intervjuima uvek jako duhovita.

Dženifer Kulidž
foto: Printscreen

Dženifer je zanosnim oblinama opčinila ceo svet, važila je za fatalnu plavušu, na njen šarm niko nije bio ravnodušan, a mnogi su je nazivali i najlepšom ženom Holivuda

Ipak, jedno joj mnogi danas zameraju. Naime, glumica je u želji da zadrži mladoliki izgled preterala sa estetskim zahvatima. Šuška se da je uvećavala usne, smanjila nos i zatezala kapke botoksom, prenosi Wanted.

Dženifer Kulidž
foto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Dok mnogi smatraju da je dobar potez učinila kada je rešila da koriguje poprsje, za promene na licu ističu da su previše i neprirodne. Glumici ne smetaju rasprave o tome te se često i sama šali na svoj račun.

"Kada sam bila veoma nesrećna u adolescenciji i u svojim 20-im, pila sam, imala sam bulimiju. Samo bih radila sve te samodestruktivne stvari. Mislim da sam mnogo srećnija kao starija osoba – samo zato što znaš na šta da gubiš vreme, a na šta ne. Biće vam vrlo jasno ko su dobri a ko loši momci.

Bila sam veoma lakoverna mlada devojka i nekako sam pala na sve što je neko govorio. Na taj način sam upadala u velike probleme sa ljudima sa kojima nikada nije trebalo da komuniciram. Dakle, volim mir koji imam kao starija", rekla je za Allure.

Inače, šuškalo se da će Kulidž zameniti Kim Katral i njen lik Samante u novim epizodama serije "Seks i grad", ali kasnije je to demantovano.

Dženifer iza sebe nema brakova i malo se zna o njenom privatnom životu, ali jednom je otkrila da ne može da ima decu. Velika je ljubiteljka životinja i ima psa Čuia, kojeg je spasila iz fabrike mesa u Južnoj Koreji.

(Kurir.rs/ Wanted.mondo.rs)

Bonus video:

05:52

SUZANA NA SCENI POSLE 11 GODINA! Popovićeva žena otkrila tajnu TOP IZGLEDA: Ne može botoks da pomogne ako ste OTROVNI iznutra!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track