JELENA ĐOKOVIĆ U NIKAD KRAĆEM ŠORTSU NAPRAVILA POMETNJU NA MREŽAMA: Na plaži u Dubaiju sve oči uprte u nju! Izazovno i senzualno!
Foto: Nenad Kostić

uvek sa stilom

JELENA ĐOKOVIĆ U NIKAD KRAĆEM ŠORTSU NAPRAVILA POMETNJU NA MREŽAMA: Na plaži u Dubaiju sve oči uprte u nju! Izazovno i senzualno!

Pop kultura -

Srpski teniser Novak Đoković tema je svih portskih naslova, zahvaljujući neverovatnim usesima u karijeri, koje tokom godina postiže. Njegova supruga Jelena Đoković intrigira javnost, a često je u žiži interesovanja zbog neverovatnih modnih kombinacija koje bira.

Jelena Đoković
foto: Fondacija Novak Đoković

Jelena Đoković trenutno uživa sa porodicom u Dubaiju i odatle prati supruga, a pratioce na Instagramu redovno obraduje fotografijama, kojima otkriva deliće porodične idile. Jelena, koja važi za jednu od najlepših žena tenisera, ali i za jednu od najstilizovanijih, a svojim poslednjim izdanjem privukla je posebnu pažnju.

Naime, Jelena je ponela jedan modni komad u kom je zaista retko viđamo. Reč je o kratkom šortsu u kom Jelena pozira na plaži uz zalazak Sunca. Uz crni šorts ponela je i običnu belu majicu i bež kardigan, a sve je zaokružila svojim, pored ručnog sata, omiljenim aksesoarom - naočarama za sunce.

Na svojim Instagram pričama je objavila još fotografija, takođe sa plaže na kojima ne skida osmeh sa lica, a uslikala je i sina Stefana koji joj je pravio društvo i sa kojim je uživala u popodnevnoj šetnji. Jelena je na taj način privukla puno pažnje, a društvene mreže su se doslovno usijale od pohvala na račun vitke linije.

Podsećamo, njihova ljubavna priča započela je tokom školovanja. Novak je upoznao Jelenu Ristić, koja je u Osnovnu školu išla u samom centru glavnog grada, a svoju ljubav prema atletici nastavila je u baš u gimnaziji u koju je išao i Novak.

Ona je kasnije uspela da upiše jedan od najboljih privatnih fakulteta u Italiji, a 2011. odbranila je doktorat na smeru "Luxury Management and Services" Internacionalnog univerziteta u Monaku, nakon čega se 2014. godine i udala za svog školskog druga. Par ima dvoje dece Stefana i Taru.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:57

Novak i Jelena Đoković: Mi smo ovde da pomognemo znanjem i ekspertizom da sva deca imaju podjednake šanse za obrazovanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track