KRATKO ALI SLATKO! Završena je VIP nedelja serijala Majke i snajke u kojoj su poznati spremali poslastice, A EVO KO SE TAKMIČIO
Foto: Kurir

KRATKO ALI SLATKO! Završena je VIP nedelja serijala Majke i snajke u kojoj su poznati spremali poslastice, A EVO KO SE TAKMIČIO

Pop kultura -

Bliži se i taj svečani trenutak za sve ljubitelje dobrog zalogaja, kuvanja i kvalitetne zabave. Naredne nedelje počinje veliko finale najzabavnijeg kulinarskog šou programa Majke i snajke.

Finalisti su imali nedelju dana da predahnu i da se dobro pripreme za završnicu takmičanja. Za to vreme održala se VIP slatka nedelja u okviru koje su poznate ličnosti spremale jela za desert, a sav novac prikupljen u takmičenju otišao je u humanitarne svrhe.

Evo ko su bili prošlonedeljni takmičari i koje su slasne poslastice spremali.

Ponedeljak

Slatku nedelju otvorile su novinarke Olja Lazarević i Isidora Lukić, a kao zadatak dobile su Keks tortu. Posle raznih peripetija, posebno oko toga na koji način treba tortu obložiti šlagom, Olja i Isidora su se pokazale kao dorasle ovom izazovnom zadatku.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Muški član ekipe koji je ocenjivao slatki specijalitet bio je njihov kolega Vlada Karalejić koji je pogodio da je njemu slađi kolač pravila Olja Lazarević i time obezbedio 10.000 dinara za one kojima je to najpotrebnije.

Utorak

Tina Grabež i Jelena Stevanović nadmetale su se u pripremi čizkejka, a Raša koji je bio posebno raspoložen pružao im je nesebičnu profesionalnu pomoć. Tina je nasmejala publiku kada je kao stjuardesa, što je inače njeno bivše zanimanje, najavila emisiju i Majke i snajke.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Muški član ekipe, influenser Lazar Filipović, ocenio je da su oba kolača ukusna i slatka taman koliko treba, ali je za nijansu prevagnuo Tinin čizkejk. On je pogodio da je krivac za kolač koji mu se više svideo Tina i time uvećao humanitarni fond za 10.000 dinara.

Sreda

Tamara Milutinović i Zorana Mićanović ušle su u studio spremne kao zapete puške i vidno raspoložene za takmučenje, a spremale su tart sa crnom čokoladom i malinama. Raša je Seku nazvao vrhunskim golmanom, jer mu kako kaže sve brani, što je kod takmičarki izazvalo smeh.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Tartove je ocenjivao novinar Ivan Gajić koji je neizmerno uživao u oba kolača, pa je imao poteškoća da se odluči koji je bolji. Ipak, pobedio je Zoranin kolač jer je, kako kaže, imao više keksa. Još 10.000 hiljada u humanitarne svrhe!

Četvrtak

Prethodni četvrtak su posebnim danom učinile novinarka Ljiljana Stanišić i glumica Eva Ras. Iako je Eva rekla da već tri goine ne kuva, u emisiji se pokazala kao pravi majstor, a ni Ljiljana nije za njom zaostajala u spremanju svežeg voća sa domaćim pudingom od vanile.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Uloga degustatora pripala je novinaru Predragu Žamboku, koji je imao samo reči hvale za oba pudinga, ali se na kraju ipak odlučio za onaj koji ima manje brašna i pogodio ga je spremala njegova koleginica Ljiljana. Humanitarni fond je dodatno porastao za 10.000 dinara.

Petak

Da kraj slatke nedelje prođe u kvalitetnom humoru i kuvanju, potrudile su se glumica i voditeljka Suzana Petričević i kuvar Dejan Šutanovac koji su pravili Lava kolač. Suzana se namučila sa mikserom i neprestano se žalila da je pokvaren, ali je ipak uspela da se izbori sa situacijom, iako se do lakata umazala čokoladom.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Seka i Raša su opisali ukus svakog kolača i pustili publiku da na osnovu toga presudi koji je bolji.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track