TOTALNO UNIŠTENJE NEKAD NAJLEPŠE GLUMICE: Zbog JEDNE STVARI je izgubila ono zbog čega su je SVI UZDIZALI! Potpuno je POSRNULA!
Foto: TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

TRANSFORMACIJA

TOTALNO UNIŠTENJE NEKAD NAJLEPŠE GLUMICE: Zbog JEDNE STVARI je izgubila ono zbog čega su je SVI UZDIZALI! Potpuno je POSRNULA!

Pop kultura -

Glumica i manekenka Megan Foks nekada je bila pojam lepote bez mane. Svet nije mogao da se nadivi njenoj pojavi, a mnogo puta je proglašena najlepšom. Ipak, danas je priča malo drugačija.

Poslednjih meseci njeno ime se spominje u svakom, samo ne u pozitivnom kontekstu. Otkako je postala devojka muzičara Mašina Gana Kelija, potpuno je promenila svoj stil, a i apsolutno su jasne promene koje je na sebi napravila.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

36-godišnja Megan izgleda poput plastične lutke, a svoje odlaske hirurgu je "opravdala" borbom s telesnom dismorfijom - mentalnim poremećajem koji karakteriše doživljaj bolesne osobe da su joj delovi tela deformisani, neprivlačni, ružni, čak i odvratni, dok je nedostatak o kojem govori zapravo jedva vidljiv ili čak ne postoji.

Kada gledamo fotografije iz prošlosti, teško je ne primetiti promene koje su se dogodile, a iako je i dalje lepa žena, njena lepota je daleko od one prirodne kojom je osvojila svet.

Megan Foks
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sada su je paparaci uslikali upravo sa verenikom Mašinom u zajedničkom odlasku na večeru u jedan restoran u Los Anđelesu, a osim nikad plastičnijeg izgleda, u poslednje vreme je i njen modni stil pod budnim okom javnosti.

Nikada kontroverznija izdanja i oskudne krpice postale su njen zaštitni znak, a mnogi su primetili da je ovo sasvim druga Megan od one koja je bila u desetogodišnjem braku s glumcem Brajanom Ostinom Grinom.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan sa svojim novim verenikom ne prestaje da izaziva skandale, zbog čega se često nađe na meti prozivki javnosti dok Grin živi porodičnu idilu s plesačicom Šarnom Burges, s kojom je nedavno dobio prvo zajedničko dete.

Otkako su izašli i javnost sa svojom vezom, Megan i Mašin izazivaju pažnju svojim bizarnim ponašanjem. Često ih porede s Travisom Barkerom i Kortni Kardašijan jer se ne obaziru na to ko ih gleda ni u kakvoj su situaciji dok prilično otvoreno razmenjuju nežnosti na javnim mestima. Međutim, to je tek vrh ledenog brega. Sustigla su ih i poređenja s Anđelinom Džoli i Bilijem Bobom Torntonom kad se saznalo da oko vrata nose krv jedno drugog, a otvoreno su priznavali i da jedno drugom piju krv.

Megan Foks
foto: HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Keli je jednom priznao da je, u želji da impresionira Megan, zabio sebi nož u ruku.

"Nož, koji je ugraviran s novog albuma, poklonio mi je reper Travis Barker. Želeo sam da impresioniram Megan, pa sam ga bacio i oštrica mi se zabila u ruku. Gledao sam je i pravio se da je kul, ali čim je otišla, znao sam da hitno moram na ušivanje", rekao je.

Megan Foks
foto: Profimedia

"Ili me ubij, ili mi napravi dete. To su jedine opcije", poručila je nedavno Megan svom dragom na društvenim mrežama.

Iako se pisalo da je za razvod saznao iz medija i da se nadao da će uspeti da spasi brak, ni njen bivši suprug Brajan nije dugo čekao da stupi u novu vezu. Da je u ljubavi s plesačicom Šarnom Burges saznalo se u decembru 2020. godine, no budući da su Megan i Keli u to vreme već uveliko žarili i palili stranicama tabloida, njih dvoje su dosta dugo uspevali da prođu ispod radara. Šarna i Brajan su vezu potvrdili u januaru 2021. godine, kada su na Instagramu objavili fotografiju poljupca na balkonu.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Printscreen

Samo mesec dana nakon što se saznalo za vezu sa Šarnom, par je otkrio i da čeka prinovu. Šarni je ovo bilo prvo dete, a Brajanu peto (osim trojice sinova koje ima s Megan, glumac ima i 20-godišnjeg sina Kasiusa, kog je dobio s Vanesom Marcil).

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:12

POZNATA GLUMICA ŠOKIRALA U SCENIRANJU: Mnogim producentima ne bih dala da prodaju na pijaci, estradu bih odvojila od umetnosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track