GLUMICA GODINAMA MUKU MUČI S DIJETAMA I ZAVISNOSTIMA: Njena nova fotka sve ŠOKIRALA! Totalno se transformisala! NEPREPOZNATLJIVA!
Foto: BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

KAKVA PROMENA!

GLUMICA GODINAMA MUKU MUČI S DIJETAMA I ZAVISNOSTIMA: Njena nova fotka sve ŠOKIRALA! Totalno se transformisala! NEPREPOZNATLJIVA!

Pop kultura -

Američka pevačica i glumica, Džesika Simpson, otvoreno je priznala kako se oseća zaglavljenom između beskonačnih dijeta kojima se godinama podvrgava i preteranog vežbanja kako bi održala fit figuru kakvu želi da ima, i to nakon što je tokom poslednje trudnoće imala 117 kilograma.

42-godišnja Džesika je do danas izgubila više od 45 kilograma i njenim obožavateljima nije lako ni da je prepoznaju, naročito nakon što je objavila svoju novu fotografiju na Instagramu, a mnogi su zabrinuti za njeno zdravlje.

"Moraš da prestaneš! Nije li ovo zabrinjavajuće?", "Ređaš jednu zavisnost za drugom", "Treba svi da je puste na miru", "Mislim da je izgubila kontrolu", "Ne izgleda mi baš dobro", komentarisao je jedan deo njenih obožavatelja, dok su neki zaključili da im je baš lepa.

"Dobro izgleda, zašto se ljubomorni?", "Najlepša na svetu", "Jako si lepa", poručili su joj.

Džesika Simpson
foto: Profimedia

Džesika Simpson je u jednom od nedavnih intervjua priznala kako je zbog svoje uloge u filmu "Dukes of Hazzard" iz 2005. godine u glavi stvorila nerealni zlatni standard za svoje telo, od kojeg tokom karijere nije mogla da odustane i uvek se njime vodila.

Pevačica i glumica je inače rodila troje dece za osam godina i s mršavljenjem joj je pomogao njen lični trener Harli Pasternak. Od 2014. je u braku s penzionisanim igračem američkog fudbala Erikom Džonsonom. Pre braka s Erikom, Džesika je bila udata za pevača Nika Laheja.

Džesika Simpson
foto: Profimedia

Jednom prilikom je pokazala i svoje, kako je sama rekla, najgore izdanje iz 2017. godine, a uz tu fotku je priznala i da se zbog svojih nesigurnosti godinama borila sa zavisnostima. Alkohol i tablete prestala je da konzumira pre četiri godine, kako navodi u svojim memoarima "Open Book", a uz to je i intenzivno počela da se bavi vežbanjem, te je promenila i ishranu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:50

UPOTREBA NARKOTIKA SKOČILA ZA 20 ODSTO TOKOM PANDEMIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track