PELE MI JE POLOMIO PRST, POCEPAO MREŽU I UDARIO PROZOR! Stalone otkrio detalje odnosa s KRALJEM FUDBALA koji nas je napustio
Foto: Profimedia

VIDEO

PELE MI JE POLOMIO PRST, POCEPAO MREŽU I UDARIO PROZOR! Stalone otkrio detalje odnosa s KRALJEM FUDBALA koji nas je napustio

Pop kultura -

Danas je svet napustio jedan od na najboljih fudbalera u istoriji Edsona Arantesa do Nasimenta, Pele, iza kog će ostati veliki broj neverovatnih golova, tri titule prvaka sveta, ali i jedna anegdoda koju će legendarni glumac Silvester Stalone sigurno pamtiti do kraja života.

Čuveni Roki je sa Peleom glumio u filmu "Beg u pobedu", kada se dogodila jedna situacija koju je sam Stalone, kroz šalu, opisao kao "jednu od najnižih tačaka u svom životu".

Pele
foto: Profimedia

- Kakvo batinanje po turu sam dobio tada! Još uvek imam polomljen prst od pokušaja da odbranim penal Peleu - rekao je Stalone u jednoj izjavi za strane medije, što je posle prepričavao mnogo puta.

- Obuo je par cipela iz Drugog svetskog rata, koje su imale čelik na vrhu, pa je lopta bila poput đuleta, a bila je bar duplo teža i deblja od ove danas. Rekao mi je da će da šutira, i rekao mi je gde će tačno da gađa, tako da sam stao baš u taj ugao. Pomislio sam da je to fudbal, koliko može da bude teško? Uprkos tome, lopta je prošla pored mene tako brzo da nisam stigao da se pomerim - prisetio se Stalone. Usledio je i drugi šut kada je Staloneov prst stradao.

Silvester Stalone
foto: Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Bukvalno je pogodio mesto gde je rekao. Ponovio je to još jednom. Ja sam stavio ruku, zakačio mi je prst, pogodio ga, pocepao mrežu, a lopta je udarila u prozor barake pored koje smo snimali film. Pomislio sam 'Da li me zezate?'. Našao sam tada neko novo poštovanje - otkrio je Stalone anegdotu sa snimanja kultnog ostvarenja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:48

FUDBAL I KRIMINAL SU NEZAOBILAZNI PARTNERI! Stručnjaci obelodanili zloupotrebu FUNKCIJA u fudbalu: Dolazi do začaranog kruga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track