DA LI JE OVAJ PLAVUŠAN NOVI FRAJER KERI BREDŠO? Snima se nastavak serije S*KS I GRAD, a JEDAN DETALJ su svi primetili (FOTO)
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

PREMIJERA NA PROLEĆE

DA LI JE OVAJ PLAVUŠAN NOVI FRAJER KERI BREDŠO? Snima se nastavak serije S*KS I GRAD, a JEDAN DETALJ su svi primetili (FOTO)

Pop kultura -

Snimanje druge sezone serije "I tek tako" uveliko je u toku, a najnovije scene koje smo imali prilike da vidimo prikazuju Keri Bredšo na večeri s novim likom.

Simin lik predstavljen je u prvoj sezoni serije "I tek tako", nastavku "Seksa i grada", a reč je o šik brokerki nekretninama oštroj na jeziku koja upoznaje Keri kroz posao, ali takođe izgradi i prijateljstvo s njom.

U najnovijoj sceni snimljenoj u restoranu dve prijateljice uživaju u večeri, obe obučene u topove sa šljokicama, a Sima ima i kultnu torbu Birkin u narandžastoj boji.

Seks i grad, I tek tako, Sara Džesika Parker, Keri Bredšo
foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dok jedu ostrige i ispijaju koktel od džina i soka od limuna, privuku pažnju muškog društva koje sedi za stolom pored.

Plavokosi muškarac koji sedi na drugom kraju stola, kako se može zaključiti iz fotografija sa snimanja, približi se Keri i sedne do nje pa se čini kao da je zainteresovan za nju. Muškarac ju je očigledno šarmirao jer smejući se kasnije nazdravljaju i sve se čini kao da bi on mogao da bude novi ljubavnik Keri Bredšo.

Seks i grad, And just like that, I tek tako
foto: Profimedia

S uzbuđenjem čekamo da vidimo kako će se radnja druge sezone serije "I tek tako" odvijati, ali ono što znamo jeste da u njoj neće biti Kerinog najboljeg prijatelja Stenforda Bleča, kojeg je glumio pokojni Vili Garson. Glumac je preminuo prošle godine od raka gušterače u 58. godini, ali je pre smrti uspeo da snimi nekoliko scena za prvu sezonu.

Njegov lik u seriji nije umro, već se zbog posla preselio u Japan. O liku Samante i dalje nema reči, a šuška se kako bi ona mogla da se pojavi u trećoj sezoni serije "Emili u Parizu" iza koje stoji tvorac serije "Seks i grad" Daren Star i veliki prijatelj Kim Katral.

Seks i grad, Keri Bredšo, Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

Iako se poslednja epizoda prve sezone nastavka kultne serije Seks i grad završila tako što se Keri poljubila sa svojim producentom u liftu, to očigledno ne znači da je odlučeno da će on odigrati neku veću ulogu u sledećoj sezoni. Ostaje nam da sačekamo i vidimo kada izađu nove epizode koje se očekuju na proleće 2023. godine.

(Kurir.rs/ Najžena)

Bonus video:

00:28

ŽENE NE ŽELE JEDNAKOST SA MUŠKARCIMA, VEĆ DA IM SE DOZVOLI OVO! Glumica progovila o feminizmu: Osećam da se nešto menja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track