BRUTALAN ODGOVOR PRINCA HARIJA NA PITANJE SVIH PITANJA: Memoari samo što nisu objavljeni, a on ne prestaje da PROVOCIRA porodicu!
Foto: Netflix / Ferrari / Profimedia

ŠOK

BRUTALAN ODGOVOR PRINCA HARIJA NA PITANJE SVIH PITANJA: Memoari samo što nisu objavljeni, a on ne prestaje da PROVOCIRA porodicu!

Pop kultura -

Princ Hari trenutno promoviše svoje memoare pod nazivom "Spare", koji izlaze 10. januara ove godine.

Princ će se u memoarima osvrnuti na svoje odrastanje i život u kraljevskoj porodici, a povodom objavljivanja knjige dao je nekoliko intervjua koji će biti prikazani tokom idućeg vikenda.

U isečku intervjua za CBS novinar Anderson Kuper ga je pitao da li se vidi u budućnosti kao član kraljevske porodice, a Hari je brzo i jasno odgovorio da se ne vidi.

Inače, očekuje se da će memoari opisati pojedinosti nesuglasica između 38-godišnjeg Harija i njegovog 40-godišnjeg brata Vilijama, princa od Velsa.

Do toga dolazi nakon što je vojvoda u svom dokumentarcu na Netfliksu tvrdio da je Vilijam prekršio obećanje da nikada neće objavljivati priče ili govoriti protiv njega nakon što je svedočio o posledicama takvih postupaka u kabinetu njihovog oca. Prema britanskom tabloidu The Sun, Hari je već snimio televizijski intervju o svojoj biografiji s Tomom Brejdbijem u emisiji "News at Ten" britanske televizije ITV.

Brejdbi, bivši kraljevski dopisnik za ITV, prijatelj je Harijeve porodice i ranije ih je intervjuisao prilikom snimanja dokumentarnog filma o njihovoj turneji po Africi 2019.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:02

Princ Filip i princeza Danica u Hramu Svetog Save

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track