FRIMENA IZVLAČILI IZ KOLA NAKON STRAŠNE NESREĆE! Ova glumica proletela na CRVENO i pobegla: Bizarne nezgode poznatih ličnosti!
Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia, AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia, AP/ Evan Agostini, Profimedia

reper je smrskao vilicu

FRIMENA IZVLAČILI IZ KOLA NAKON STRAŠNE NESREĆE! Ova glumica proletela na CRVENO i pobegla: Bizarne nezgode poznatih ličnosti!

Pop kultura -

Prvog dana 2023. godine stigla je vest o nesreći u kojoj je glumca Džeremija Renera (51) pregazila snežna ralica, zbog čega je odmah hospitalizovan.

Džeremi je, prema svedočenju komšije, izgubio dosta krvi, ali je njegov portparol u ponedeljak, 2. januara, obavestio javnost da je glumac stabilno.

Džeremi Rener
foto: David McGlynn / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ova pomalo bizarna nesreća se ne dešava svaki dan, ali Marvelov junak nije jedini. Ovde je lista svih poznatih ljudi koji su imali teške nesreće u kojima su umalo izgubili živote.

Glumac Morgan Frimen (85) učestvovao je u saobraćajnoj nesreći u Misisipiju 2008. godine. Frimen je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa autoputa. Auto se nekoliko puta prevrnuo pre nego što se zaustavio. Kada je policija stigla, sve je bilo u tako lošem stanju da su morali da otvore auto kako bi izvukli Frimana. U nesreći je povredio ruku, a oštećenje nerava mu je godinama stvaralo probleme. U trenutku udesa u automobilu je bila i putnica, koja nije bila njegova supruga, što je izazvalo pitanja u javnosti. Navodno ju je glumac odveo kući sa večere, a u nesreći je završila i sa povredama.

Morgan Frimen
foto: Profimedia

Krajem oktobra 2002. godine muzičar Kanje Vest (45) je oko tri ujutru zaspao za volanom iznajmljenog Leksusa i zabio se u automobil koji je nailazio. Vestu je na tri mesta potpuno zgnječena vilica, a suvozaču slomljene obe noge. Vest je morao na hitnu operaciju, gde mu je metalna ploča stavljena u bradu, a usta zatvorena više od mesec dana. O tom traumatičnom događaju reper je pevao u singlu "Through the Vire".

Kanje Vest
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Američka glumica Hali Beri (56) doživela je nesreću 2000. godine kada je, navodno, automobilom prošla na crveno svetlo. Ona se sudarila sa drugim automobilom i pobegla sa lica mesta. Beri je imala posekotinu na čelu koja je zahtevala 22 šava, a osoba u drugom automobilu je slomila zglob. Advokati glumice tvrdili su da je zbog povrede glave izgubila sećanje na nesreću. Beri je tvrdila da se odvezla kući odmah nakon nesreće i nazvala Cedars-Sinai Medical Center oko 90 minuta kasnije. Sledećeg jutra službeno je prijavila nesreću policiji. Prvobitno joj je zaprećena kazna od godinu dana zatvora, ali je po okončanju postupka izrečena kazna rada za opšte dobro.

Hali Beri, Hale Beri
foto: Profimedia

U januaru 2021, glumica i model Bruk Šilds (56) slomila je butnu kost u čudnoj nesreći nakon što je pala sa daske za ravnotežu dok je vežbala u teretani u Njujorku. Odmah je podvrgnuta operaciji u kojoj su joj u nogu ubačene dve metalne šipke.

- Imam mnogo metala u sebi posle nesreće. Jedna šipka je od vrha kuka nadole, a druga je preko puta u čašici kuka - objasnila je Šilds posle nesreće.

Bruk Šilds
foto: Profimedia

Glumac Metju Broderik (60) bio je 1987. godine na odmoru u Irskoj sa svojom tadašnjom devojkom, glumicom Dženifer Grej (62), i učestvovao je u saobraćajnoj nesreći u kojoj su dve osobe poginule. Dženifer je o tome govorila tokom intervjua.

- Taj film govori o gubitku nevinosti i sećam se kada je taj film izašao pre šest dana, bila sam u saobraćajnoj nesreći gde su poginule majka i ćerka, i osećam da se moj život promenio, i da smo svi drugačiji. Prozori mogućnosti šta život može biti, i radost koju život može pružiti, a ja gledam sebe (crveni tepih iz tog vremena) i izgledam šokirano... pa, na neki način, potpuno nepovezano - rekla je Dženifer.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

02:01

GLUMAC NA SNIMANJU POKUŠAO DA JE SKINE, BRANILA SE DO KRVI! Emotivna ispovest Radmile Živković o sećanju koje se NE ZABORAVLJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track