GLUMAC DAO SKORO 100.000 EVRA NA OPERACIJU PRODUŽAVANJA NOGU: Od detinjstva je želeo da uradi to! Svi u ŠOKU zbog njegove ODLUKE!
Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

GLUMAC DAO SKORO 100.000 EVRA NA OPERACIJU PRODUŽAVANJA NOGU: Od detinjstva je želeo da uradi to! Svi u ŠOKU zbog njegove ODLUKE!

Pop kultura -

Glumcu Riču Roteliju (38) iz Los Anđelesa, dosadilo je da bude nizak pa je potrošio 85.000 funti (oko 96.000 evra) na operaciju produžavanja nogu da bi postao visok.

On je prestao da raste kada je dostigao metar i 65 centimetara. Kako kaže dosadilo mu je da bude najniži momak na zajedničkim fotografijama sa društvom. Takođe je rekao da njegova visina odbija žene, te ni ne žele da se zabavljaju s njim. Međutim, ovaj britanski glumac priznao je da je kap koja je prelila čašu bila onda kada su ga odbili za ulogu zbog njegove visine.

- Biti viši je nešto što sam želeo od detinjstva - izjavio je on za medije. Rič je ubrzo zatim podvrgnut operaciji, poznatoj kao bilateralno produženje butne kosti, pri kojoj su mu slomili obe butne kosti, a unutra su mu bile postavljene metalne šipke sa magnetima koji su pomerali kosti za jedan milimetar svaki dan.

- Nikad nisam mogao da igram košarku i budem deo tima kao klinac zbog svoje visine, iako sam bio dobar igrač – a kao odrastao uvek sam bio najniži u sali za audicije -rekao je on, a pritom dodao i da su ga žene izbegavale.

Ljudi ga sada, nakon operacije, gledaju drugačije, a i broj izalazak sa ženama se takođe povećao. Rič sada može da hoda bez pomoći, a i samopouzdanje mu se povratilo. Kako on tvrdi, bolna operacija je ipak bila vredna za njega.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

03:52

VUKANU TREBA JOŠ 10 TERAPIJA I NEKOLIKO OPERACIJA U TURSKOJ! Hrabri mališan bori se sa jednim od najtežih poremećaja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja