TUGA U DOMU JOVANA MEMEDOVIĆA! Ćerka Maša okačila SLIKU koja je raznežila mnoge: Sinoć smo se OPROSTILI od njega! (FOTO)
Foto: Instagram

BIO JE KAO ČLAN NJIHOVE PORODICE

TUGA U DOMU JOVANA MEMEDOVIĆA! Ćerka Maša okačila SLIKU koja je raznežila mnoge: Sinoć smo se OPROSTILI od njega! (FOTO)

Pop kultura -

Ćerka popularnog voditelja Jovna Memedovića, Maša, objavila je potrsnu vest na svom instagram profilu.

Mašu na "Instagramu" prati više od dvadesetpet hiljada ljudi, koje ona poput svog oca, vodi na putovanja kroz njene omiljene skrivene oaze i otkriva neispričane priče zaboravljenih mesta, a često ju je u tim avanturama pratio i verni ljubimac Draža koji je takođe osvojio srca njenih pratilaca. Sada je mlada Maša objavila da je Draža uginuo.

Jovan Memedović
foto: Printscreen

- Sinoć smo se oprostili od našeg Draže - napisala je Jovanova mezimica na Instagramu i stavila svima do znanja koliko je za njega bila vezana te da joj je srce slomljeno zbog gubitka velikog prijatelja sa kojim je mnogo toga prošla i koji ju je u obilasku prirodnih lepota naše zemlje pratio u stopu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

JOVAN MEMEDOVIĆ SE SNIMAO U AUTOMOBILU, A SVI SU PRIMETILI JEDAN DETALJ! Voditelj napravio prekršaj u saobraćaju, a evo i koji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track