VRELE SCENE MEGAN MARKL KOJE HARI NIKAKO NIJE SMEO DA VIDI: Zbog eksplicitnih snimaka tražio ELEKTROŠOKOVE kako bi SVE zaboravio!
Foto: Printscreen Youtube

ovo mu nije trebalo

VRELE SCENE MEGAN MARKL KOJE HARI NIKAKO NIJE SMEO DA VIDI: Zbog eksplicitnih snimaka tražio ELEKTROŠOKOVE kako bi SVE zaboravio!

Pop kultura -

Princ Hari i Megan Markl u žiži su interesovanja javnosti, od kada su napustili kraljevsku porodicu i izneli niz optužbi protiv njih. Hari je pre nekoliko dana izdao i svoju biografiju pod nazivom "Rezerva" u kojoj je javnosti do detalja opisao ceo svoj život.

princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bombastična biografija princa Harija ne prestaje da podiže prašinu nakon što se slučajno pojavila u prodaji u Španiji pre vremena, a iz koje su procurili brojni sočni delovi, o kojima svetski mediji već neko vreme bruje.

38-godišnji Hari šokirao je priznanjima koje je odlučio podieliti s celom svetom, a između ostalog je priznao kako je pogrešio kada je na guglu potražio scene seksa svoje supruge Megan Markl u seriji "Suits" kad su tek počeli izlaziti. Naime, otkrio je da je na Guglu tražio ljubavne scene svoje tadašnje devojke i zažalio što je to učinio.

Megan Markl
foto: Profimedia

Reč je o scenama 40-godišnje Megan koje je u hit-seriji glumila advokaticu Rejčel Zejn, zbog kojih je Hariju bilo poprilično neugodno. Zaključio je kako je u prvim danima njihove veze napravio grešku tražeći njene scene seksa na internetu i našalio se da mu je bila potrebna terapija električnim šokovima da ukloni te prizore iz glave.

"Svedočio sam trenutku kada su ona i kolega bili intimni u nekoj kancelariji ili sobi za sastanke. Takve stvari nisam trebao videti", napisao je između ostalog.

Megan Markl
foto: Profimedia

Megan se jednom pojavila i u škakljivoj sceni u kojoj je njen lik uhvaćen kako izvodi oralni seks s tipom iz srednje škole u seriji "90210". Bivša glumica pojavila se u premijernoj epizodi "Beverli Hilsa, 90210 reboot", koja je emitovana 2008. godine u kojoj njen lik u jednom trenutku postaje nestašan na prednjem sedištu automobila s kolegom Dastinom Milliganom, koji je glumio Itana.

Megan Markl
foto: Profimedia

Godinama pre nego što ju je veza s princem Harijem bacila u središte svetske pažnje, Megan je dobila ulogu u malo poznatom filmu pod nazivom "Slučajni susreti". Scene iz njega je prikazuju kako u svilenom donjem rublju zavodi muškog kolegu dok glumi Mindi, koja nestašno skače po krevetu. Nakon što je prvobitno objavljen u SAD-u, film je prvi put objavljen na DVD-u u Velikoj Britaniji 2018. godine, i to dve nedelje uoči njenog venčanja sa princem Harijem.

1 / 8 Foto: Profimedia

Megan je i pre Harija bila u braku, i to sa producentom Trevorom Engelsonom, koji nije voleo popularnost koju je ona stekla nakon serije Suits.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako se pisao u biografiji članova kraljevske porodice "U potrazi za slobodom", Megan se razvela jer Engelson nije podnosio da ona bude slavna, pa su se rastali 2014 godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track