POSLEDNJE POJAVLJIVANJE ĆERKE ELVISA PRISLIJA UKAZIVALO NA TRAGEDIJU? Ponašala se ČUDNO, a evo šta je rekla prijatelju (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

GOVORILA JE USPORENO

POSLEDNJE POJAVLJIVANJE ĆERKE ELVISA PRISLIJA UKAZIVALO NA TRAGEDIJU? Ponašala se ČUDNO, a evo šta je rekla prijatelju (VIDEO)

Pop kultura -

Lisa Meri Prisli nekoliko dana pre smrti u 55. godini činila se pomalo nestabilnom i usporenom dok su je intervjuisali na crvenom tepihu na dodeli Zlatnih globusa. Dodeli je prisustvovala kako bi podržala filmsku ekipu filma ''Elvis'', a mnogima je sada jasno da s njom već neko vreme nešto nije bilo u redu.

Na snimku se Prisli okrenula ka svom prijatelju Džeriju Šilingu i rekla: "Zgrabiću te za ruku" dok joj je voditelj postavljao pitanja.

Fanovi su bili zbunjeni jer je to uradila, pa se pitaju da li se već tada osećala slabo ili je želela da pokaže koliko je prisna s prijateljem.

Govorila je usporeno i pomalo nerazgovetno, a delovala je i nezainteresovano za razgovor.

Lisa se pre nekoliko godina suočila s velikom tugom i gubitkom.

Naime, pre dve godine izgubila je sina Bendžamina Kioua, koji je počinio samoubistvo, a od tad je nekoliko puta rekla kako ju je taj događaj potpuno uništio. Promenu kod nje primetili su i njeni pratitelji.

Lisa Meri Prisli, Lisa Prisli
foto: Jon Kopaloff / AFP / Profimedia

''Kad čitate njene objave na Instagramu, vrlo je jasna o tome kako ju je samoubistvo sina uništilo. Lisa je imala vrlo težak život. Kad se tome doda činjenica da je Elvisova porodica imala istoriju bolesti srca i ograničenu dugovečnost, jako sam zabrinut za nju'', komentarisao je pre nekoliko dana jedan njen pratitelj, a s razlogom je očito bio i zabrinut.

Lisa je preminula od srčanog zastoja, a vest je s javnošću podelila njena majka, Prisila Prisli.

Lisa Mari Prisli
foto: Profimedia

"Teška srca moram da podelim razornu vest da nas je napustila moja predivna kći Lisa Meri."

Prisli je pretrpela srčani zastoj u četvrtak u svom domu u Kalabasasu, predgrađu Los Anđelesa, a mediji su izvestili da su bolničari izveli postupak oživljavanja i dali joj epinefrin kako bi ponovo pokrenuli njen puls, međutim, bezuspešno.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

00:12

Komemoracija Gorice Nešović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track