BRED PIT ZADAO ANĐELINI DŽOLI NAJNIŽI UDARAC IKADA: Pitali ga koja mu je NAJDRAŽA SCENA S*KSA u karijeri, on ŠOKIRAO odgovorom
Foto: New Regency Pictures / Entertainment Pictures / Profimedia

OVO JE BOLELO

BRED PIT ZADAO ANĐELINI DŽOLI NAJNIŽI UDARAC IKADA: Pitali ga koja mu je NAJDRAŽA SCENA S*KSA u karijeri, on ŠOKIRAO odgovorom

Pop kultura -

Bred Pit je glumio u nekim prilično poznatim scenama seksa, a jedna od najznačajnijih je ona s njegovom, sada bivšom, suprugom Anđelinom Džoli u hit akcionom filmu ''Gospodin i gospođa Smit''.

Međutim, to nije ona koju je oskarovac nazvao svojom omiljenom seks scenom svih vremena. U intervjuu za časopis "W", gde je zvezda naslovnice, Bred je otkrio koji mu je najdraži snimljeni intimni trenutak.

Bred Pit, Anđelina Džoli
foto: Printscreen

Kako je rekao, najdraži trenutak strasti na ekranu bio u sapunici ''Dallas''.

- To je bilo u seriji ''Dallas''. Morao sam da se valjam po senu u staji. Mislim da nisam imao granicu. Samo sam se kotrljao i valjao' - rekao je glumac.

Bred se pojavio u četiri epizode ''Dallasa'' između 1987. i 1988. kao Rendi, dečko Čarli Vejd, lika kog je tumačila Šalejn Mekol.

Šalejn je postala njegova devojka i u stvarnom životu, a tada je imala samo 15 godina.

Bred Pit
foto: Profimedia

I Bred i Šalejn tada su bili vrlo mladi, a ovo im je bila jedna od prvih takvih scena koje su im zasigurno ostale urezane u pamćenje.

A u poslednje vreme, Bred puni naslovnice medija sa svojom novom devojkom, Ines de Ramon.

Novopečeni par 2023. godinu je dočekao na odmoru u Meksiku, a bliski izvori tvrde da je među njima vrlo ozbiljna veza.

Šalejn Mekol, Bred Pit
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Brad trenutno ne viđa nikog drugog i vrlo je srećan s Ines. Zajedno su i lepo im je. Događa im se dobra stvar, bez ikakvog stresa - otkrio je nedavno njima blizak izvor za People.

Strani mediji pisali su i kako je Bred novu devojku poveo sa sobom na nedavnu premijeru filma "Babylon", a iako se nisu zajedno prošetali crvenim tepihom, ona se kasnije pridružila njemu i ostatku filmske ekipe.

(Kurir.rs)

Bonus video:

18:07

Od vojnika Armije BiH preko narkomana do pokajnika ŠTUKAN: Bred Pit i Andželina Džoli su mi DALI IDEJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track