VOLEO JE NEVINE I IMAO BIZARNE FETIŠE U KREVETU: Sve ljubavnice slavnog muzičara tvrdile su ISTU STVAR, jedna je posebno ČUDNA
Foto: Jutjub

LJUBAVNI ŽIVOT ELVISA PRISLIJA

VOLEO JE NEVINE I IMAO BIZARNE FETIŠE U KREVETU: Sve ljubavnice slavnog muzičara tvrdile su ISTU STVAR, jedna je posebno ČUDNA

Pop kultura -

Lisa Meri Prisli, ćerka Elvisa Prislija, preminula je iznenada u 55. godini usled srčanog zastoja. Njen život je bio veoma buran, a život njenog oca posebno.

Kralj roka Elvis Prisli prošle godine je ponovo postoa tema tabloida zahvaljujući novom filmu "Elvis", koji je njegovu biografiju izneo na dosad neviđen način.

Kao što znamo, Elvis je najprodavaniji muzičar svih vremena, a osim slušanja njegovih singlova, žene su padale u nesvest čim bi ga videle. Zna se da je tokom godina imao izuzetno puno ljubavnica, ali i samo jednu ženu - Prisilu.

Elvis Prisli
foto: Profimedia

Ona je zgodnom pevaču ukrala srce dok je služio vojni rok u Nemačkoj tokom 1950-ih, ali zahvaljujući njegovoj depresiji, prevarama i zavisnosti od opijata, brak se urušio, a Elvis pred kraj života ostao ostavljen od svih koje je nekad zvao porodicom.

U knjizi "Elvis Presley: A Southern Life", autor Džoel Vilijams navodi kako Elvis nije imao samopouzdanja u krevetu, a mnoge njegove ljubavnice tvrdile su da je na tom polju kralj rokenrola precenjen.

Elvis Prisli
foto: Profimedia

Slavni muzičar godinama je u svoju vilu u Palm Springsu dovodio devojke i organizovao golišave žurke na bazenu, ali njegova supruga Prisila nikad na njih nije bila pozvana. Jedan od njegovih bivših saradnika otkrio je kako su Elvisa zvali "kraljem predigre" jer su mu dodiri i osećanja koja su prethodila samom seksualnom činu bila važnija od samog seksa.

"Prisila i on često su se igrali doktora i pacijentkinje, ali su dovodili i druge devojke u spavaću sobu. Elvis je bio vrlo vešt udvarač. Kada je to hteo, mogao je bilo kojoj devojci da stvori iluziju da je ona za njega jedina na svetu", navedeno je u knjizi.

Elvis Prisli
foto: Screenshot

"Bio je jako sladak i savršeno se ljubio, ali u krevetu nije bio pastuv kakav sam očekivala da će biti. Nije mogao da bude prirodan zbog svih droga koje je uzimao", poverila se glumica Sibil Šeferd, koja je imala kratku aferu s njim. Navodno je jednom prilikom proveo noć s nekoliko 14-godišnjakinja s kojima se "tukao jastucima, ljubio, golicao, rvao i mazio".

Nakon što mu je 1968. godine rođena ćerka Lisa Meri, Elvis Prisli više nije hteo da spava sa svojom suprugom. "Menjao je ženu za ženom, baš kao što je menjao doktore da mu prepišu razne tablete. U tom haosu nije stigao da se preispita gde greši i kako da preuzme kontrolu nad svojim životom", jednom prilikom otkrila je novinarka Alana Naš.

Prisila Prisli, Elvis Prisli
foto: Profimedia

U knjizi se navodi kako je legendarni muzičar obožavao mlade devojkem kao i da su ga posebno zanimale nevine. I Prisila je imala svega 14 godina kada su se sreli, dok je on bio 10 godina stariji.

Navodno je jednom prilikom odbio Natali Vud tvrdeći da je ona prestara za njega - imala je 18 godina, a on 21. Knjiga takođe prikazuje niz primera u kojima je uključio mlade devojke da se bore u blatu u belim gaćicama, špijunirao parove tokom polnog odnosa u jednoj od svojih kuća u Holivudu instalirajući dvostruko ogledalo u kupatilu.

Elvis Prisli
foto: Profimedia

Jedna od poslednjih njegovih uzdanica bila je njegova zadnja ljubavnica Džindžer Alden. Džindžer i Elvis bili su u vezi pri kraju njegovog života, a koji je proveo u Las Vegasu. Upravo je ona bila ta koja je i pronašla Elvisa mrtvog nakon srčanog udara i konzumiranja prevelike količine tableta.

Džindžer je tako 2002. godine otkrila i kako je izgledalo njeno prvo vođenje ljubavi s Elvisom. Navodno joj nije skinuo donji veš, a ni sam nije skinuo odeću sa sebe. Bio je uveren kako ljudi ne bi trebalo da se vide goli dok se ne venčaju - ali ga to nije sprečilo da u mraku, tako obučen, ipak penetrira u Džindžer. Nakon seksa joj je poklonio sat i ogrlicu s dijamantima.

Džindžer Alden, Elvis Prisli, Elvis Presli
foto: Printscreen YouTube, The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Nakon tri meseca suživota, čak je i zaprosio mlađanu lepoticu.

"Znala sam da ga volim i da ne mogu da zamislim život bez njega. Izgledalo mi je kao da ga znam mnogo duže nego samo nekoliko meseci. Verovala sam da sam pronašla svoju srodnu dušu. Naša veza je bila toliko intenzivna", rekla je Džindžer, koju je Elvis zaprosio u istom onom kupatilu u kom je umro.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

04:29

HALID MUSLIMOVIĆ OSUĐEN ZA NASILJE: Zbog prebijanjaa bivše ljubavnice mora da plati kaznu od 600 evra!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track