DŽULIJA ROBERTS USTVARI NIJE DŽULIJA ROBERTS?! Isplivala TAJNA čuvana vekovima: Sve počelo od jedne AFERE sa OŽENJENIM MUŠKARCEM!
Foto: Profimedia

NIKO NIJE ZNAO

DŽULIJA ROBERTS USTVARI NIJE DŽULIJA ROBERTS?! Isplivala TAJNA čuvana vekovima: Sve počelo od jedne AFERE sa OŽENJENIM MUŠKARCEM!

Pop kultura -

Američka glumica Džulija Roberts (55) u emisiji 'Ancestory's Finding Your Roots' otkrila je da se zapravo ne preziva Roberts. Doktor Henri Luis Gejts mlađi je istražio DNK cele njene porodice i otkrio da je njeno pravo prezime Mičel.

Džulijina pra-prabaka Roda Satl Roberts imala je aferu sa oženjenim muškarcem, Henrijem Mekdonaldom Mičelom mlađim, nakon smrti njenog supruga Vilisa Robertsa.

Džulija Roberts
foto: Profimedia

- Kopajući po arhivu okruga Džordžija, otkrili smo da se 1850-ih Roda udala za čoveka po imenu Vilis Roberts. Julia se preziva Villis. Ali Vilis je umro 1864. godine, više od decenije pre nego što je Roda rodila Julijinog pradede Džona, što je dovelo do neizbežnog zaključka, rekao je dr Gejts.

- Vilis Roberts iz očiglednog razloga nije mogao da bude vaš pra-pradeda, već je tada bio mrtav - rekao je Gejts glumici, a ona je bila šokirana.

Džulija Roberts
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tim stručnjaka koji istražuje Džulijin identitet pronašao je niz podudaranja sa Henrijem Mekdonaldom Mičelom mlađim. Glumica je bila šokirana kada je saznala da je njeno pravo prezime Mičel, ali je odlučila da joj se ipak više sviđa prezime Roberts i da će ga tako ostaviti.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

03:12

POZNATA GLUMICA ŠOKIRALA U SCENIRANJU: Mnogim producentima ne bih dala da prodaju na pijaci, estradu bih odvojila od umetnosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track