NAKON GUBITKA DETETA, RODE STIGLE U NJIHOV DOM! Poznati par dobio TREĆE dete: Manekenka Krisi Tajgen rodila dečaka u PETAK!
Foto: Profimedia

ČESTITAMO

NAKON GUBITKA DETETA, RODE STIGLE U NJIHOV DOM! Poznati par dobio TREĆE dete: Manekenka Krisi Tajgen rodila dečaka u PETAK!

Pop kultura -

Model Krisi Tajgen (37) rodila je u petak dečaka, te je porodica Ledžend zvanično postala peteročlana.

Pevač Džon Ledžend (44) objavio je da je po treći put postao otac na privatnom koncertu. Iako je priznao da nije puno spavao, Ledžend je rekao kako se oseća uzbuđeno nakon što je proveo više sati u bolnici.

- Kakav blagosloven dan - dodao je, prema rečima prisutnih na svirci.

Slavni par ima ćerku Lunu (6) i sina Majlsa (4), a manekenka je u avgustu 2020. otkrila da je beba broj tri na putu. Nažalost, narednog meseca je pretrpela gubitak deteta zbog delimičnog odvajanja posteljice, a par je objavio i potresne fotografije iz bolnice sa svojim preminulim sinom Džekom.

Krisi Tajgen, Džon Ledžend
foto: Profimedia

Dvojac je nastavio otvoreno da deli emocije, kao i planove za novu trudnoću.

- Poslednjih nekoliko godina bile su u najmanju ruku pomešane emocije, ali radost je ponovno ispunila naš dom i srca - napisala je kada je podelila fotografiju u kojoj je najavila novu trudnoću.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

01:35

IMA NAGRADU ISTAKNUTOG UMETNIKA, A OD PENZIJE JEDVA MOŽE DA ŽIVI! Proslavljeni pevač otkrio na šta u karijeri NIKADA NIJE PRISTAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track