SIN POZNATOG MUZIČARA UHAPŠEN NAKON ŠTO JE UPERIO PIŠTOLJ U ROĐAKU! Svađa sa suprugom eskalirala: Optužen za nasilje u porodici!
Foto: IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

uhapšen je!

SIN POZNATOG MUZIČARA UHAPŠEN NAKON ŠTO JE UPERIO PIŠTOLJ U ROĐAKU! Svađa sa suprugom eskalirala: Optužen za nasilje u porodici!

Pop kultura -

Najstariji sin Marvina Geja, Marvin Gej III, uhapšen je zbog nasilja u porodici i napada smrtonosnim oružjem, javio je TMZ. Usvojeni sin R&B/Soul legende uperio je pištolj u svoju rođaku u njegovom domu u Kalabasasu u četvrtak tokom svađe sa članom porodice i njegovom suprugom Vendi Gej.

Odmah nakon svađe, Gej (57) se odvezao u svojom automobilu pre nego što je policija stigla na lice mesta nešto posle 20 časova. Novine su prenele da je izvor rekao da je brak između Marvina i Vendi bio težak i da njih dvoje "već neko vreme imaju stalnih problema".

Marvin Gej III
foto: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gej je navodno 'došao u šerifovu stanicu sledećeg dana oko 17:00 i predao se.'

Optužen je zbog prekršajnog nasilja u porodici i krivičnog dela sa smrtonosnim oružjem, ali je položio kauciju od 50.000 dolara i pušten je. Uvedena je hitna zaštitna naredba da se Gej drži dalje od kuće, a porodica i službenici za sprovođenje zakona vratili su se u kuću i uzeli dva vatrena oružja.

Porodični advokat Gil Arbel rekao je da su njegovi klijenti „izbezumljeni“ i „nameravaju da u potpunosti sarađuju sa organima za sprovođenje zakona u podizanju optužnice“.

Kada su policajci stigli u četvrtak, verovali su da je Gej još uvek u kući i zamolili su ga da izađe napolje, pre nego što su ih komšije obavestile da je Gej otišao. Rečeno je da su se policajci tada sastali sa Gejevim rođacima i uzeli 'izveštaj o napadu' u kojem je Gej identifikovan kao osumnjičeni. Nije poznato da li je neko povređen.

Marvin Gej III
foto: IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon incidenta, viđena je Gejeva supruga Vendi kako joj pomažu bolničari i policija ispred kuće. Gej III je usvojeni sin legendarnog pevača Marvina Gaiea i njegove supruge Ane Gordi Gej - par je bio u braku od 1963-1977.

Pevača je ubio njegov rođeni otac 1984. kada je imao 44 godine, dok je Ana, koja je bila 17 godina starija od njega, umrla 2014. godine u 92. godini.

(Kurir.rs/DailyMail)

Bonus video:

02:33

MARKO BULAT PRIJAVIO ŽENU ZA NASILJE, A SADA SU VIĐENI ZAJEDNO! Šokantna izjava pevača: To je sramota

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track