"ONA ČAK NIJE NI KRALJICA": Ovo je trenutak kad je Megan ZAMRZELA Kejt! Evo zašto su JETRVE zapravo ZARATILE! Ovako je počelo!
Foto: Profimedia, EPA/Kim Ludbrook

OD SAMOG POČETKA

"ONA ČAK NIJE NI KRALJICA": Ovo je trenutak kad je Megan ZAMRZELA Kejt! Evo zašto su JETRVE zapravo ZARATILE! Ovako je počelo!

Pop kultura -

Svađa između Kejt Midlton i Megan Markl uoči venčanja Megan i Harija naširoko se spominjala u britanskim, ali i svetskim medijima.

Britanski mediji su pisali da je Megan rasplakala Kejt, Megan je u čuvenom intervjuu s Oprom Vinfri tvrdila da je Kejt rasplakala nju, ali da joj je sve oprostila nakon što se ova izvinila, dok Kejt o svemu mudro ćuti.

Megan Markl, Kejt Midlton, Princ Hari, Princ Vilijam
foto: EPA/Neil Hall, EPA / Andy Rain, AP /Matt Dunham

Na svađu se osvrnuo i princ Hari, koji je u svojim memoarima "Spare" čak objavio poruke koje su njih dve razmenjivale uoči venčanja, a napisao je i da je nakon te rasprave "našao Megan kako plače na podu njihovog doma".

Međutim, prema pisanju britanskih medija, ta svađa nije bila presudna za njihov odnos. Raskol između dve jetrve počeo je mnogo ranije, već u ranim fazama njihovog poznanstva. Zanimljivo je, doduše, da je i tu problem bio u haljinama, ali u malo drugačijem kontekstu.

Kejt Midlton
foto: Paul Edwards/The Sun / PA Images / Profimedia

Naime, napetost između njih dve počela je navodno kad je Megan pala u drugi plan pri izboru haljine kod poznatog dizajnera, što je nju navodno pogodilo i što je zamerila Kejt.

Megan je, prenosi The Telegraph, bila velika obožavateljka britanskog dizajnera Erdema Moraligloua. Međutim, kad su obe poželele njegovu haljinu, Kejt je dobila mogućnost da prva bira.

Megan Markl
foto: Profimedia

To je navodno jako uzrujalo Megan, koja je u nekoliko navrata nosila njegove haljine pre nego što se pridružila kraljevskoj porodici. Toliko se razljutila da je ispitivala zašto je Vilijamova žena dobila prednost pred njom i navodno je komentarisala da Kejt "čak nije ni kraljica".

Nakon toga, odnos između Kejt i Megan je krenuo nizbrdo, što je kulminiralo svađom oko haljina za deveruše nakon čega je, kako tvrdi Hari, Megan plakala na podu.

Kejt Midlton, Megan Markl
foto: Profimedia

On tvrdi da je do problema dovela Kejt, koja se ljutila jer mora da čeka jedan dan na odgovor od Megan, a stručnjaci za kraljevsku porodicu pak komentarišu da se princ zavaravao misleći da će njegova supruga i snaja biti "najbolje prijateljice".

Osim toga, Hari je prozvao Kejt i u televizijskom intervjuu u kojem je rekao da je "imala stereotipe prema Megan" i da je njeno ponašanje stvorilo barijeru.

Kraljevska biografkinja Ingrid Suard komentarisala je da će Kejt biti "uzrujana i ljuta" zbog toga što je Hari govorio o njoj.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track