MILICA IZ NIŠA SE UDALA ZA KAZAHSTANCA I ŽIVI U LUKSUZU: Rodila mu ČETVORO DECE i voli kad joj KUPUJE OVO, a evo zašto ga KRIJE
Foto: Printscreen/Instagram

NE OBAZIRE SE NA KOMENTARE

MILICA IZ NIŠA SE UDALA ZA KAZAHSTANCA I ŽIVI U LUKSUZU: Rodila mu ČETVORO DECE i voli kad joj KUPUJE OVO, a evo zašto ga KRIJE

Pop kultura -

Srpkinja Milica "Polskaja" u braku je s misterioznim Kazahstancem, sa kojim živi u Amatiju. Aktivna je na društvenim mrežama, gde svakodnevno pratioce izveštava o svom luksuznom životu

Milica s Kazahstancem ima četvoro dece - Filipa, Gošu, Lava i Sofiju.

Mnogi smatraju da živi život iz bajke, a u jednom od ranijih intervjua je otkrila da nije spremna još uvek da otkrije suprugov identitet.

- Doći će i taj dan kada ću pokazati svog supruga, ali za sada ne razmišljam o tome. Svi već znaju kako on izgleda, ali ja ne želim da otkrivam njegov identitet, jer se bavi ozbiljnim poslom. Moj blogerski život je pomalo neozbiljan i samim tim je najbolje za oboje ovako. Ume često da me iznenadi sitnicama koje mi poprave dan. Znači mi njegova podrška i oko svega se savetujem sa njim. Glavna reč kod nas ne postoji. Tek kada oboje promislimo, zajedničkim snagama dođemo do zaključka. Nekada on mene posluša, a nekada ja njega. Kompromis je idealan u svemu – rekla je Polskaja svojevremeno za Blic, a kako kaže, voli da joj suprug poklanja nakit.

- Ranije sam volela da za poklon dobijam cipele, a sada je situacija drugačija. Nakit je uvek moj izbor – iskreno je rekla blogerka, koja se pored primarnog zanimanja bavi i dizajnom.

Iako je je mnogi osuđuju da se potpuno transformisala zbog preteranih plastičnih operacija, ona ističe da je ti komentari ne dotiču.

- Imam dobru genetiku koju sam povukla na oca, tako da je to već pola posla. Druga polovina je samokontrola i vežbanje dva puta nedeljno kako bih uvek sjajno izgledala. Ne postoji velika tajna. Ružni komentari da izgledam plastično zaista ne mogu da me uvrede. Uvek ističem da sam bila mis Južne Srbije i učestvovala na izboru za mis Srbije pre svih operacija na mom licu i telu - rekla je ranije za pomenuti medij.

Smatra da živi sasvim običnim životom.

- Živim sasvim običan život. Ne gledam na njega kao na život iz bajke. Ne mogu da kažem da to nisam osetila na svojoj koži. Bilo je situacija kada sam uživala poput prave princeze, ali je realnost ipak drugačija – rekla je Polskaja.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

12:56

Misica Anja Radić o izboru za mis i srpskoj kulturi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track