SVUDA GA JE VODILA ZA RUKU! Milioner (91) OSTAVIO PUTEM MEJLA 20 godina mlađu manekenku: Slomio joj srce, a onda brzo našao NOVU!
Foto: EPA/JUSTIN LANE

SADA IMA DRUGU KOJA GA DRŽI ZA RUKU

SVUDA GA JE VODILA ZA RUKU! Milioner (91) OSTAVIO PUTEM MEJLA 20 godina mlađu manekenku: Slomio joj srce, a onda brzo našao NOVU!

Pop kultura -

Nove fotografije 91-godišnjeg Ruperta Merdoka postale su viralne, najviše zato što se na njima vidi on i njegova nova partnerka.

Rupert Merdok
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

U avgustu prošle godine, Mardok se razveo od 25 godina mlađe manekenke i glumice Džeri Hol, nakon čega, čini se, nije gubio vreme, a sada je snimljen kako uživa na plaži na Barbadosu u društvu 66-godišnja En-Lesli Smit, udovice zvezde kantri muzike Čestera Smita.

Rupert Merdok, Džeri Hol
foto: Profimedia

Nikome nije promaklo da fotografije Ruperta sa novom partnerkom veoma liče na one koje su paparaci snimali tokom njegovog braka sa Džeri. Podsetimo se da je Džeri skoro svuda vodila svog 25 godina starijeg muža za ruku, a sada to čini i En.

Rupert i Džeri započeli su vezu krajem 2015. godine, a prvi put su viđeni zajedno u javnosti na finalu Svetskog prvenstva u ragbiju. Bilo je mnogo komentara vezanih za njihovu veliku razliku u godinama, ali njih dvoje su delovali srećno i zaljubljeno. Samo nekoliko meseci kasnije, par je objavio veridbu, a na sledeći korak nisu dugo čekali, pa su se venčali u martu 2016.

Trudili su se da svoju vezu drže dalje od znatiželjnih očiju javnosti, ali povremeno fotografije sa njihovih luksuznih odmora su procurili. Činilo se da je među njima sve u najboljem redu, a onda je u maju 2022. godine izbila vest o razvodu. Da nešto nije u redu, nagovestilo se kada se glumica nije pojavila na žurci svog supruga.

- Mislim da je čudno što ona nije bila tamo. Ona je društveni leptir i uglavnom je uvek na takvim stvarima. Niko od njene porodice ili prijatelja nije došao - rekao je jedan od gostiju. Par je poslednji put viđen zajedno u javnosti u avgustu 2021. u Londonu kada su na večeru stigli u odvojenim kolima, ali kako su preneli strani mediji, kući su otišli ​​istim automobilom.

Vendi Deng, Rupert Merdok
foto: Profimedia

Iako se očekivala žestoka bitka za imovinu, pošto se Mardokovo bogatstvo procenjuje na neverovatnih 14 milijardi dolara, sve je prošlo relativno glatko. Par je u zahtevu za razvod kao razlog razvoda naveo 'nepomirljive razlike', ali iako su sve pokušavali da urade ispod radara, detalji su procurili u javnost. Džeri je navodno slomljeno srce nakon što ju je muž ostavio putem mejla dok ga je čekala u Londonu. Nekadašnji milijarder je tada supruzi rekao da je gotovo i da će sva njihova komunikacija od sada ići preko advokata, a bivša partnerka Mika Džegera, sa kojim ima četvoro dece, navodno se poverila najboljim prijateljima da je za sve krivi svoju decu iz prethodnih brakova.

- Još ga volim, slomljena sam - rekla im je, a piše da je do raspada dobrih odnosa između nje i njegove dece došlo tokom pandemije korona virusa. I dok se bivša manekenka našalila da je 'Kovid policajac' jer štiti muža od zaraze, njegova deca su to protumačila kao način da ih odvoje od njega, a razlog je, čini se, bio finansijske prirode.

Pisalo se i o tome kako se raspravljalo o pitanju šta bi Džeri mogao dobiti nakon Rupertove smrti. Iako su njih dvoje potpisali predbračni ugovor, neki članovi porodice Mardok su navodno insistirali da ona ne treba da dobije ništa više od onoga što je dogovoreno.

Rupert Merdok, Džeri Hol
foto: Profimedia

Džeri posle razvoda nije ostala kratkih rukava, a strani mediji su preneli da je dobila 250 miliona dolara i kuću u Henliju u Engleskoj vrednu 13 miliona dolara i vilu u Francuskoj koju joj je tajno kupio pre četiri godine.

(Kurir.rs/Stroy.hr)

Bonus video:

02:47

GLUMICA IZ KENIJE OČARALA SVOJIM GLASOM U EMISIJI PUSTI BRIGU: Ukulele i ikonična pesma za užitak!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track