OGLASIO SE GLUMAC KOJI DOŽIVEO BIZARNU NESREĆU I UMALO UMRO Evo šta je poručio i gde se trenutno nalazi: Bio sam veoma srećan...
Foto: Printscreen/Instagram

konačno

OGLASIO SE GLUMAC KOJI DOŽIVEO BIZARNU NESREĆU I UMALO UMRO Evo šta je poručio i gde se trenutno nalazi: Bio sam veoma srećan...

Pop kultura -

Džeremi Rener (52) je pušten iz bolnice u kojoj se više od dve nedelje oporavljao od teških povreda koje je dobio kada mu je čistač snega prešao preko noge i zdrobio je.

Glumac se oglasio na Tviteru i otkrio da je mogao kod kuće da gleda premijeru druge sezone serije "Mayor of Kingstown" u kojoj i sam glumi.

"Osim moje konfuzije i mentalne zbrkanosti od oporavka, bio sam veoma uzbuđen što gledam prvu epizodu druge sezone sa svojom porodicom kod kuće", napisao je glumac, a mnogi su mu slali poruke pune podrške i želja za brzim oporavkom.

Ranije je glumac na svom Instagram profilu objavio priču s fotografijom kuće na jezeru Taho prekrivene snegom.

"Nedostaje mi moje srećno mesto", napisao je glumac, svestan kako je pred njim dug put oporavka.

Džeremi Rener
foto: Printscreen/Instagram

Uz fotografiju kuće, objavio je još jednu na kojoj je prikazan put prekriven snegom. Napisao je i propratni tekst u kom je zamolio sve da se pripaze ako budu prolazili tim prolazom jer se teško vozi zbog količine snega.

Džeremi Rener
foto: Printscreen/Instagram

"Rener je u nedelju, 1. januara, pokušavao da pomogne vozaču koji je zapeo ispred kuće na snežnoj strani planine, kada ga je pregazilo vlastito vozilo", rekla je gradonačelnica Rina i glumčeva prijateljica Hilari Skieve pre nekoliko dana.

Zdravstvene službe su na mestu događaja organizovale prevoz helikopterom u lokalnu bolnicu. Glumac je u nesreći zadobio ozbiljne povrede ali na svu sreću, bio je jedini povređen u tom incidentu. Navodno, Džeremi je u težem stanju nego što je bio pre i to tvrde njegovi prijatelji. Rekli su kako su povrede mnogo gore nego što se pričalo i da je glumac umalo iskrvario i umro dok je čekao hitnu pomoć.

Džeremi Rener
foto: Printscreen/instagram

Tvrdili su i da je Rener svestan svog stanja i da predviđaju kako bi oporavak mogao da traje i do dve godine, ali s obzirom da je izašao iz bolnice, postavlja se pitanje pouzdanosti tih tvrdnji.

Da podsetimo, pretrpeo je povrede grudnog koša i noge, a u međuvremenu se nekoliko puta oglasio iz bolnice, u kojoj je i proslavio 52. rođendan.

(Kurir.rs/Index.hr)

Bonus video:

02:01

Poznati glumac Milan Vasić posetio je KIM kao znak podrške Srbima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track