GLUMAC 15 MINUTA ZAPOMAGAO I STENJAO OD BOLOVA: Zgnječila ga grtalica, a sad isplivao snimak jezivog poziva HITNOJ POMOĆI! (AUDIO)
Foto: Printscreen/instagram

strašno

GLUMAC 15 MINUTA ZAPOMAGAO I STENJAO OD BOLOVA: Zgnječila ga grtalica, a sad isplivao snimak jezivog poziva HITNOJ POMOĆI! (AUDIO)

Pop kultura -

Glumac Džeremi Rener je doživeo tešku nesreću 1. januara kada ga je pregazio njegov čistač snega odnosno grtalica.

Sada je objavljen jezivi poziv Hitnoj pomoći koji je obavio glumčev komšija posle nezgode.

Džeremi Rener
foto: Printscreen/instagram

Naime, na audio snimku se u pozadini poziva čuje Džeremi Rener koji stenje od bola, a njegov komšija prijavljuje operateru da ga je zgnječila mašina za čišćenje snega.

U audio snimku poziva za hitnu pomoć, koji je dobio TMZ, glumac je u agoniji dok jedan od njegovih komšija mahnito objašnjava Džeremijeve povrede, uključujući oštećenje rebara, grudnog koša, trupa i glave, što je rezultiralo sa "mnogo krvi".

Komšija je rekao dispečerima da Džeremi leži na zemlji ispred njihove kuće nakon što ga je grtalica pregazila i smrskala rebra. Pozivalac kaže da Džeremijev dah postaje sve kraći i moli da pomoć odmah dođe.

Audio zapis jasno pokazuje da je glumac bio životnon ugrožen i da su mu bile potrebne mere spasavanja, on je vrištao u agoniji duže od 15 minuta, a njegov komšija objašnjava da je Džeremi Rener pri svesti, ali u "velikom bolu".

Džeremi Rener
foto: Printscreen/Instagram

U dnevniku poziva Hitne pomoći piše da je Džeremi imao "ekstremnih poteškoća" sa disanjem nakon što ga je grtalica "potpuno zgnječila" i da je imao jako krvarenje iz glave.

Kao što je TMZ već pisao, zvaničnici Nevade kažu da je Džeremi pomagao članu porodice da izvuče automobil iz velikog snega na Novu godinu. Glumac je zatim izašao iz svog snežnog čistača da razgovara sa članom porodice kada je mašina počela da se kotrlja. Zvaničnici kažu da je Džeremi pokušao da se vrati na vozačevo sedište, ali da ga je zgnječila grtalica od 7 tona.

Džeremi Rener, nesreća, planina
foto: Profimedia

Džeremi je na kraju helikopterom prebačen u lokalnu bolnicu sa mesta nesreće, koje se nalazilo na privatnom putu u oblasti prekrivenoj tonama snega.

Džeremi Rener, nesreća, planina
foto: Profimedia

Rener je podelio fotografije povreda iz svog kreveta na intenzivnoj nezi, i od tada je pušten iz bolnice i nastavlja oporavak kod kuće.

(Kurir.rs/TMZ/A.M.)

Bonus video:

02:01

Poznati glumac Milan Vasić posetio je KIM kao znak podrške Srbima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track