SVET BRUTALNO PROZIVA BEKAMOVOG SINA! Bruklin svake 2 nedelje menja profesiju: Rešio da se okuša u ovome i postao predmet SPRDNJE!
Foto: Printscreen/Tik Tok

svi mu se smeju

SVET BRUTALNO PROZIVA BEKAMOVOG SINA! Bruklin svake 2 nedelje menja profesiju: Rešio da se okuša u ovome i postao predmet SPRDNJE!

Pop kultura -

Bruklin Bekam možda razmišlja o drugoj promeni karijere nakon što se okušao u fotografiji i kuvanju.

Ovaj 23-godišnjak, koji je bio naširoko ismejan zbog svojih fotografskih i kuvarskih veština, pojavio se u video snimanju magazina "Vogue" zajedno sa svojom suprugom Nikolom Pelc.

Bruklin Bekam
foto: Printscreen

U videu objavljenom na TikTok-u, Bekam govori o odeći svoje supruge, a mnogi strahuju da bi sada mogao da postane stilista. Sin Viktorije i Dejvida Bekama objasnio je šta mu se dopada u njenoj odeći, koja se sastoji od crne majice bez rukava, plavih farmerki visokog struka, dugačke crne kožne jakne i para čizama sa platformom sa visokom potpeticom.

Ne samo kuvar i fotograf, već i stilista slavnih

- Volim farmerke visokog struka i volim lepe uske majice. Volim visoke čizme, mislim da su veoma seksi. Mala Matriks jakna - sviđa mi se - rekao je Bekam dok je pokazivao na svaki deo Nikoline odeće. Osim što su hvalili Bekamov „široki rečnik”, pratioci na društvenim mrežama su požurili da ukažu i na druge Bekamove talente.

@voguemagazine You could say that @brooklynbeckham loves @nicolapeltzbeckham’s style. Like, really loves it. As seen on the latest episode of #vogue7days7looks ♬ original sound - Vogue

„Da li je ovo Bruklin Bekam... Bruklin Bekam izvanredan, kuvar, fotograf, stilista?“, „Čoveče imaš drugu karijeru svake druge nedelje“, „Znači, on je ove nedelje stilista?“, „Ne samo kuvar i fotograf, ali i slavni stilista“, komentarisali su snimak mnogi korisnici.

Podsetimo, Bekama često kritikuju pratioci na društvenim mrežama, a nedavno se našao na udaru recepta za džin-tonik, kada nije bio poznat po pravljenju popularnog pića, kao i po svom nedeljnom pečenju za koje je bio kritikovan kao previše masno.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:28

Viral - Mladi brakovi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track