NIKAD JE NISAM VIDEO TAKVU: Princ Hari otkrio kako je kraljica REAGOVALA kad ju je pitao za DOZVOLU da se venča s Megan Markl
Foto: Profimedia

NIJE OČEKIVAO

NIKAD JE NISAM VIDEO TAKVU: Princ Hari otkrio kako je kraljica REAGOVALA kad ju je pitao za DOZVOLU da se venča s Megan Markl

Pop kultura -

Princ Hari je u svojim memoarima "Spare" otkrio koje su bile reči kraljice Elizabete kada joj je tražio dozvolu da se oženi Megan Markl.

Poslednjih nekoliko dana, glavne vesti na temu britanske kraljevske porodice dolaze kao posledica eksplozivnih memoara odbeglog princa Harija, u kojima je otkrio mnogobrojne tajne iz života na dvoru.

Ipak, kraljevska porodica se, kao i uvek, drži svog pravila "Nikada se ne žali, nikada se ne opravdavaj", što nimalo ne skreće pažnju s Harijevih ispovesti koje je ujedinio pod nazivom "Spare".

Princ Hari
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U navedenim memoarima, princ Hari se dotakao i trenutka kada je odlučio da zaprosi bivšu glumicu Megan Markl. Tada je svojim savetnicima rekao planove, a oni su ga informisali da prva stvar koju mora da uradi jeste da pita kraljicu Elizabetu II za dozvolu.

U memoarima nije skrivao svoje nezadovoljstvo što je od bake trebao da traži tako nešto tvrdeći da to nije imalo smisla s obzirom na to da je bio odrastao čovek.

Megan Markl, Princ hari, vencanje
foto: Profimedia

Ipak, nije samo on bio nezadovoljan. Sličnu je reakciju imala i sama kraljica kada je od njega dobila veliko pitanje. Naime, njen kratak odgovor je bio vrlo sličnog tona, te je princa Harija ostavio bez teksta.

Priznao je da je bio veoma nervozan zbog postavljanja pitanja, shvatajući da bi odgovor "ne" izazvao pravi haos u njegovoj vezi s Megan. Odlučio je da pričeka trenutak kada je porodica bila na snimanju u Sandringamu, nadajući se da će kraljica biti u dobrom raspoloženju.

Kraljica Elizabeta, Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Kada se snimanje privelo kraju, princ je uspeo da "dobije" kraljicu nasamo, priznajući da mu je tada u glavi bila prava zbrka. Prisetio se svojih tačnih reči kada je govorio baki koliko voli Megan i da želi da se oženi njome.

"Rečeno mi je da moram da tražim tvoju dozvolu pre nego što je zaprosim", rekao je tada princ Hari, na što je kraljica odgovorila: "Moraš?" Na to je princ odgovorio da mu je tako rečeno.

Zatim je usledio trenutak tišine pre nego što mu je kraljica izgovorila reči: "Pa, onda, pretpostavljam da moram reći 'da'", preneo je Hari u memoarima kraljičine reči.

Kraljica Elizabeta Druga, Megan Markl, Princ Hari
foto: AP/Matt Dunham

Priznao je da ga je njen odgovor u potpunosti iznenadio. "Nisam shvatio... Da li je bila sarkastična? Ironična? Namerno tajanstvena? Da li se prepustila igri reči? Nikada nisam video da baka izvodi bilo kakvu igru reči i ovo bi bio neverovatno bizaran trenutak (da ne spomenem nezgodan) za nju da krene s tim...".

Tvrdio je kako je stajao tamo pokušavajući da dokuči šta kraljica govori, ali onda je shvatio da je rekla "da", opisujući sebe kao Mapet lutku. Na kraju joj se zahvalilo rekavši joj samo: "fenomenalno".

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track