ŠAKIRA PIKEOVOJ NOVOJ DEVOJCI NAPRAVILA PAKAO: Nije mogla da sanja da će joj OVOLIKO ZAGORČATI ŽIVOT! Morala po STRUČNU POMOĆ
Foto: Instagram/3gerardpique

ZBOG NJE JE OSTAVIO PEVAČICU

ŠAKIRA PIKEOVOJ NOVOJ DEVOJCI NAPRAVILA PAKAO: Nije mogla da sanja da će joj OVOLIKO ZAGORČATI ŽIVOT! Morala po STRUČNU POMOĆ

Pop kultura -

Devojka Žerara Pikea, Klara Čija Marti, navodno je morala da potraži psihološku pomoć nakon što ju je Šakira prozvala u pesmi.

Španski novinar Saul Ortiz tvrdi kako je Klara zbog svega pobegla kod svojih roditelja i sada radi iz njihove kuće.

"Trebalo joj je utočište jer njeno mentalno stanje nije dobro. Nije lako biti 23-godišnja devojka o kojoj pričaju cela Španija i svet. Uzelo je maha i trebalo je napraviti korak dalje", izjavio je Ortiz.

"Zaustavljaju je na ulici i pevaju joj Šakirinu pesmu. Svi je prepoznaju, a ona je poprilično sramežljiva devojka", piše španska Marca.

Podsetimo, Šakira se u svojoj novoj pesmi okomila na svog bivšeg partnera Pikea, a osim Klare, spomenula je i njegovu majku.

Šakira, Žerar Pike
foto: Raúl Terrel / ContactoPhoto / Profimedia

Pike se našao i na meti kritika javnosti nakon što je objavio prvu fotografiju s Klarom, jer se pre toga saznalo da je njihova romansa započela dok je on još bio sa Šakirom.

Podsetimo, Šakira i Pike bili su u vezi 12 godina i zajedno imaju dva sina, Milana i Sašu, a par nije nikada stao pred oltar.

Šakira
foto: RaúL Terrel / Zuma Press / Profimedia

Brzo nakon njihovog raskida u junu prošle godine saznalo se da fudbaler ljubi mlađanu studentkinju odnosa s javnošću Klaru Čiju, koja radi za njegovu sportsku i medijsku investicionu grupu Kosmos.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track