POČELE SU DA JOJ SE TRESU RUKE: Pevačica zbog bolesti prolazi PAKAO, prijateljica joj DONIRALA BUBREG, a ona je ODBACILA KAO KRPU
Foto: Profimedia

NOVOM OBJAVOM PRIVUKLA PAŽNJU

POČELE SU DA JOJ SE TRESU RUKE: Pevačica zbog bolesti prolazi PAKAO, prijateljica joj DONIRALA BUBREG, a ona je ODBACILA KAO KRPU

Pop kultura -

Pevačica Selena Gomez je na svom je TikTok profilu objavila video svoje rutine nege koja je ostala u potpuno drugom planu zbog njenih ruku.

Naime, njene obožavatelje je jako zabrinulo njeno vidljivo drhtanje ruku dok sipa jedan od proizvoda koje koristi na tupfer.

"Tresem se od lekova za lupus. Osim toga, pročitajte objašnjenje, nisam profesionalac u ovom", odgovorila je Selena u komentaru na video koji je objavio jedan tiktoker.

@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

♬ Never Be Me - Miley Cyrus

Pevačici je lupus dijagnostikovan 2014. godine, a reč je o autoimunoj bolesti koja napada tkiva i organe obolelih. Upala uzrokovana lupusom može da utiče na bubrege, zglobove, mozak, srce, pluća, kožu i krvne ćelije.

Tri godine nakon što je saznala dijagnozu, Seleni je prijateljica donirala bubreg, a o svom iskustvu je progovorila u dokumentarcu "Selena Gomez: My Mind & Me". Tada je naišla na brojne kritike jer u njemu nije spomenula prijateljicu Franču Rajzu (34). Štaviše, Selena je u intervjuu za časopis Rolling Stone istakla da je Tejlor Svift jedina njena slavna prijateljica.

Selena Gomez
foto: Printscreen

Franča je otpratila Selenu na Instagramu nakon objave njenog dokumentarca, a za njenu izjavu o Tejlor Svift je komentarisala da je "zanimljiva" ispod objave jednog američkog portala.

Gomez je u nedelju šokirala javnost, kada je komentarisala TikTok video koji je raspravljao kako ju je Rajza otpratila zbog dokumentarca u kom nije rekla o njoj ni reči.

"Oprostite, nisam spomenula svaku osobu koju poznajem", poručila je glumica u komentaru i šokirala svoje fanove. Franča je nakon svega obrisala svoj komentar, a Selena je i dalje prati na Instagramu.

Selena Gomez, Fransija Raisa
foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

S druge strane, Selena se raspričala o raskidu s Džastinom, koji se dogodio 2018. godine nakon niza raskida i pomirenja, istakavši da je "najgori raskid ikad morao da joj se dogodi kako bi ponovo naučila da bira sebe i život". To ju je inspirisalo i za njen hit iz 2020. "Lose You to Love Me". "Sve je bilo tako javno. Osećala sam se progonjeno prošlom vezom koju niko nije želeo da napusti. Onda sam samo prošla pored toga toga i više me nije bilo strah", istakla je Gomez.

"Osećam se kao da sam morala da prođem kroz najgori mogući lom srca i onda jednostavno sve zaboravim u trenutku, bilo je stvarno zbunjujuće. Ali jednostavno mislim da je to moralo da se dogodi i na kraju je to najbolja stvar koja mi se ikada dogodila", dodala je pevačica.

Selena Gomez, Džastin Biber
foto: Profimedia

Selena je doživela psihički slom nakon definitivnog raskida s Džastinom, jer se on dva meseca nakon oženio sadašnjom suprugom Hejli Biber, s kojom je Selena prošle godine pozirala, te tako napokon ućutkala glasine da se ne podnose.

Obe su zbog "ljubavnog trougla" doživljavale brojne ružne komentare na internetu, zbog čega su se povlačile s društvenih mreža i postale anksiozne, ali čini se kako su loši dani napokon iza njih.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

02:19

AKO POJEDETE OTROVNE GLJIVE, ZA 5 SATI STE U OZBILJNOM PROBLEMU: Krvarite na sve strane, potom popušta bubreg I ONDA SE DEŠAVA OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track