ZVEZDA HIT SERIJE UHVAĆENA U KRAĐI? Obrukala se za bluzu od 25 EVRA! Zaposleni TVRDE da imaju SNIMAK, evo kako je to izvela!
Foto: SGP / ddp USA / Profimedia

NASTAO SKANDAL

ZVEZDA HIT SERIJE UHVAĆENA U KRAĐI? Obrukala se za bluzu od 25 EVRA! Zaposleni TVRDE da imaju SNIMAK, evo kako je to izvela!

Pop kultura -

Zvezda hit serije "Euphoria", Kloi Čeri, navodno je optužena za krađu u jednoj maloprodajnoj trgovini u svom rodnom gradu Lankasteru u Pensilvaniji nakon što je ukrala bluzu u vrednosti 28 dolara (oko 25 evra).

Prema dokumentima koje je dobio Lancaster Online, zaposleni tržnog centra Building Character pokazao je vlastima snimke bivše porno zvezde, čije je pravo ime Elis Džons, kako ulazi u garderobu sa pomenutom bluzom 27. decembra, piše Page Six.

Kloi Čeri, Euforija
foto: Profimedia

Međutim, snimak navodno prikazuje Čeri, koja je glumila Fej u hit seriji "Euphoria", kako napušta navedenu garderobu bez bluze u ruci. Sporna bluza nije bila ostavljena u garderobi, što je navelo zaposlene na pretpostavku da ju je uzela. Prema pritužbama, manekenka je kreditnom karticom platila druge stvari, ali nije kupila spornu bluzu. Policija se naknadno uključila, a Čeri je navodno priznala da je uzela bluzu pre nego što ju je vratila policajcu.

Manekenkin predstavnik rekao je za TMZ da je u decembru došlo do zabune oko bluze koja nije ispravno terećena s kreditne kartice njegove klijentkinje. Naime, Čeri nije ni na koji način "priznala" da je uzela bluzu.

- Čini se da ta prodavnica trguje imenom slavne osobe više nego bilo čime drugim - zaključio je predstavnik.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:54

SEKA ALEKSIĆ ISPRIČALA NAJVEĆI BLAM KOJI JE DOŽIVELA! Krađa kapica u tržnom centru: SAMO SAM POBEGLA I VRIŠTALA OD SMEHA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track