"MANEKENKA IZ KUPLERAJA" POKAZALA BRADAVICE: Svet mislio da je obukla PRISTOJNU ODEĆU, a onda je jakna PALA i otkrile SVE! (FOTO)
Foto: John Nacion / Shutterstock Editorial / Profimedia

pokazala je i više nego što treba

"MANEKENKA IZ KUPLERAJA" POKAZALA BRADAVICE: Svet mislio da je obukla PRISTOJNU ODEĆU, a onda je jakna PALA i otkrile SVE! (FOTO)

Pop kultura -

Emili Ratajkovski, koja je prošle godine bila u vezi sa bivšim dečkom Kim Kardašijan, navikla je javnost na stajlinge koji više otkrivaju nego pokrivaju.

Imala je razne kikseve, koje su mnogi karakterisali kao vulgarne - od prozirnih haljina, šetanja psa u gaćama, do pokazivanja golih grudi kad god joj se prohte, a ovo je dovelo do toga da je mnogi zovu "manekenkom iz kupleraja".

Emili Ratajkovski
foto: John Nacion / Shutterstock Editorial / Profimedia

Emili je sada nastavila svoju tradiciju oblačenja tako da izaziva sve poglede, te se na reviji poznatog dizajnera Marka Džejkobsa pojavila u neverovatnoj modnoj kombinaciji.

Nova frizura je bila u prvom planu, ali je posle nekoliko minuta zaboravljena. Slavu su joj preuzele gole bradavice kojima je manekenka ponosno prkosila.

Emili Ratajkovski
foto: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Opredelila se za sasvim solidan stajling. Obukla je braon pantalone, tanji džemper u istoj nijansi, kao i jaknu sa veštačkim krznom. Autfit je upotpunila crnim čizmama na štiklu, a onda su svi primetili da Emili ne nosi brushalter. I ne samo to, kada je jakna pala na jedno rame, paparaci su uhvatili bradavice koje se jasno vide.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

01:18

Sprska manekenka Nada Dimitrijević završila u imigracionom centru na Tajlandu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track