DIKAPRIO SMUVAO KLINKU (19)! Ona je model i prava lepotica, a njeni fanovi je ŽESTOKO NAPADAJU: Au, prestar je za tebe! (FOTO)
Foto: Profimedia

Da li je moguće?

DIKAPRIO SMUVAO KLINKU (19)! Ona je model i prava lepotica, a njeni fanovi je ŽESTOKO NAPADAJU: Au, prestar je za tebe! (FOTO)

Pop kultura -

Leonardo Dikaprio (48) nedavno je 'uhvaćen' u društvu nove devojke. Par je došao zajedno na zabavu Eboni Rajli (32), koja je slavila nove muzičke uspehe.

Leonardo Dikaprio
foto: Profimedia

Leo se navodno ljubi sa manekenkom Eden Polanji (19).

Manekenka dolazi iz Izraela, baš kao i Leova dugogodišnja bivša devojka Bar Rafaeli (37). Nije poznato kako se par upoznao, ali nisu krili zadovoljne poglede na zabavi.

Leonardo Dikaprio
foto: ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Eden je takođe poznata influenserks. Više od 200 hiljada ljudi prati je na društvenoj mreži Instagram. Njeni pratioci nisu oduševljeni što je manekenka navodno u vezi sa holivudskim glumcem.

'Ostavi ga', 'Zar ne znaš njegovu istoriju zabavljanja? Ostaviće te kad napuniš 25 godina', 'Au, prestar je za tebe', samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod objava manekenke na Instagramu.

Oskarovac, koji ima reputaciju da nikada nije imao devojku stariju od 25 godina, nedavno je bio u vezi sa Viktorijom Lamas. Nevolje u raju su se pojavile kada su ih fotografi snimili kako odvojeno izlaze iz kluba nakon druženja, ali su ušli u isto vozilo. Ona je ćerka glumca Lorenca Lamasa, a mnoge je iznenadilo što se on upustio u tu vezu jer se ranije šuškalo da je mesecima u vezi sa Điđi Hadid (29).

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

00:52

POZNATI GLUMAC TUŽAN ZBOG ODLASKA KOLEGA: Bili su sa nama od prve epozode i bilo smo kao porodica SVE JE JAKO ČUDNO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track