SVET DANIMA BRUJI O NJIHOVOJ SVAĐI, A SADA SE OGLASILA I DŽENIFER: Dok sve misle da imaju probleme, pevačica poručila samo OVO!
Foto: Twitter/goldengateblond

evo šta je objavila

SVET DANIMA BRUJI O NJIHOVOJ SVAĐI, A SADA SE OGLASILA I DŽENIFER: Dok sve misle da imaju probleme, pevačica poručila samo OVO!

Pop kultura -

Nakon što je društvenim mrežama počeo da se širi snimak svađe između nje i njenog supruga, glumca Bena Afleka (50), Dženifer Lopez (53) objavila je snimak na društvenim mrežama i napisala:

- Najbolje vreme provodim sa mužem.

Džej Lo je tom akcijom poručila fanovima i drugim korisnicima društvenih mreža da su ona i njen suprug Ben u savršenoj vezi i da ono što su svi videli na malim ekranima tokom dodele Gremija zapravo nije realan prikaz njihovog odnosa.

Na snimku koji je objavila može se videti kako se sprema za Gremi, ali i kako se zabavlja i ljubi supruga pred kamerama. Za nekoliko sati objava je prikupila više od 1,8 miliona lajkova, a pevačica i glumica su u komentarima dobila brojne pratioce.

- Lepa; Objavi više slika sa Benom, molim te- napisali su joj.

Ipak, bilo je i onih koji nisu verovali u napisane reči pevačice i kritikovali su je u komentarima.

- Zašto Ben sve vreme izgleda kao da ga boli?; Ben izgleda nesrećno i dosadno; Ne izgledajte srećno; Zašto ga ne ostaviš kod kuće? Vidi se da nije za takve događaje – piše ispod posta.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track