REKLI SU MI DA MORAM DA SPAVAM S DIKAPRIJEM AKO ŽELIM DA USPEM! Šok tvrdnje slavne glumice nakon SKANDALA: Imala sam 19 godina
Foto: Profimedia

ISPLIVAO STARI INTERVJU

REKLI SU MI DA MORAM DA SPAVAM S DIKAPRIJEM AKO ŽELIM DA USPEM! Šok tvrdnje slavne glumice nakon SKANDALA: Imala sam 19 godina

Pop kultura -

Nakon što se Leonardo Dikaprio našao na meti kritika zbog navodne veze s 19-godišnjom manekenkom Eden Polani, sada je isplivao i stari intervju Miše Barton iz 2005, u kom je ona tvrdila da joj je rečeno da bi "trebalo da spava s glumcem" kada je imala 19 godina.

Glumica, koja danas ima 37 godina, te godine je bila na vrhuncu slave zbog uloge Marise Kuper u seriji O.C. i tim povodom govorila je za Harpers & Queen. Ispričala je incident u kom su ona i tadašnji publicista Krejg Šnajder uhvatili Leonarda tokom snimanja fotografija u Malibuu.

Miša Barton
Miša Bartonfoto: Profimedia

U to vreme je Leonardo upravo prekinuo šestogodišnju vezu sa Žizel Bundšen.

- Krejg mi je rekao: "Za dobrobit svoje karijere, idi i spavaj s tim čovekom". Nisu me zanimali stariji muškarci, pa sam ga upitala: "Zar nema on oko 30 godina" - ispričala je Miša.

Leonardo Dikaprio
foto: Profimedia

Dikaprio negirao vezu s 19-godišnjom manekenkom, ona izbrisala Instagram

Podsetimo, Leonardo Dikaprio nedavno je podgrejao šuškanja o novoj romansi s 19-godišnjom izraelskom manekenkom Eden Polani, nakon što se nije odvajao od nje na zabavi koja je organizovana u Los Anđelesu. Brojni tviteraši napali su ga zbog činjenice da je 30 godina stariji od svoje navodne nove devojke.

Eden Polani
Eden Polanifoto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

48-godišnji glumac je negirao vezu, a manekenka je izbrisala svoj nalog na Instagramu jer je navodno primala stotine poruka u kojima su joj pratioci, kojih je imala oko 200 hiljada, pisali vrlo ružne stvari o navodnoj vezi nje i Dikaprija.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:18

BEZ TOGA NE BIH MOGLA DA FUNKCIONIŠEM! Glumica otkrila tajnu za USPEŠNU I LAGODNU vezu: Potom komentarisala svoju vitku liniju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track