USIJANO U EMISIJI! Takmičarka se iznervirala zbog jednog komentara i počela da viče; SEKA INTERVENISALA, a kafica smirila strasti!
Foto: Kurir televizija

majke i snajke

USIJANO U EMISIJI! Takmičarka se iznervirala zbog jednog komentara i počela da viče; SEKA INTERVENISALA, a kafica smirila strasti!

Pop kultura -

Ovaj nedeljni ciklus serijala majke i snajke zatvorila je porodica Rosić iz Beograda.

Nevenka dolazi iz Beograda, iz Višnjičke Banje. Penzionerka je i uživa u penzionerskim danima. Vrlo je društvena i još često odlazi na penzionerske igranke. Obožava da šeta. Voli da se opušta uz televizor i gledanje emisija. Voli da kuva, najviše naša tradicionalna jela. Nema omiljeno jelo, bitno je da joj obrok ima mesa, ali ako bi neko jelo posebno izdvojila to bi bile sarme.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Silvija je rodom iz Šapca, ali već dugo živi i radi u Beogradu. Po zanimanju je komercijalista. Voli da peva. Hobi joj je planinarenje. Obožava da vreme provodi na čistom vazduhu, na planinama. Voli da kuva i ističe da sve zna da spremi. Omiljena jela su joj pasta genoveze i jagnjetina ispod sača.

Nenad je iz Beograda. Ne voli puno da se meša u kuhinjske poslove, ali je jako dobar degustator i obožava da jede. Omiljena hrana su mu sva jela sa mesom, kao i pizza. Slobodno vreme provodi u šetnjama i druženjima sa prijateljima.

Nevenka i Silvija spremale su sočno jelo: Kobaje sa pivom!

U nabavci nisu zaboravile ni jednu namirnicu, pa su imale dobrih sat vremena da natenane spreme jelo. Svaka čast za memoriju i koncentraciju.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Takmičarke su imale bonus zadatak da spreme kaficu i posluže je žiriju. To je dovelo do konflikta jer je jedna od snajki zamerila drugoj što dobacuje takmičarki dok kuva kafu i tako je zbunjuje. Seka je intervenisala i smirila strasti, a topla kafica je vratila lepu atmosferu.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kobaje su izgledala veoma sočno i slasno. I jedan i drugi žiri ocenio ih je ocenom 9. Zamalo pa odlično.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Nenad je briljirao u kvizu i odneo kući dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track