PORODILA SE GLUMICA TIJANA MARKOVIĆ: Dobila NAJLEPŠI ROĐENDANSKI POKLON! Rodila SINA i dala mu ime po SRPSKOM VELIKANU! (FOTO)
Foto: Ana Paunković

LEPE VESTI

PORODILA SE GLUMICA TIJANA MARKOVIĆ: Dobila NAJLEPŠI ROĐENDANSKI POKLON! Rodila SINA i dala mu ime po SRPSKOM VELIKANU! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Tijana Marković objavila je na Instagramu da se porodila i na svet donela dečaka po imenu Sava.

"Najlepši rođendanski poklon stigao je januaru i doneo mali blagoslov koji je izabrao mene da mu budem majka. Sava je rođen", napisala je glumica u opisu fotografije na kojoj drži bebinu ruku.

Iako je sina rodila u januaru, glumica je srećne vesti objavila tek danas, baš na svoj rođendan.

Inače, Tijana Marković, koja se proslavila maestralnom ulogom Marije Milošević u seriji "Porodica", tek je nedavno da je otkrila da je trudna.

„Dragi moji, divnih 9 meseci. Biti u blagoslovenom stanju je nešto najlepše što žena može da oseti. Grlim vas“, napisala je tada u opisu fotografije na Instagramu, na kojoj pokazuje stomak u poodmakloj trudnoći.

Podsetimo, Tijana Marković se udala prošle godine u septembru. Posle venčanja u Vaznesenjskoj crkvi u Beogradu, Tijana i njen suprug bračne zavete su po drugi put razmenili u Cirihu u tamnošnjoj „kući za venčanja“, a proslavu su organizovali za najbliži krug prijatelja.

Iako ne govori često o svom privatnom životu, jednom prilikom je ipak otkrila detalje o Draganu, svom sadašnjem suprugu.

Tijana Marković
foto: Jovana Tomašević

- On je biznismen, ima svoju firmu, ali se bavi i produkcijom, radio je koncerte Merlina i Čole. Tako smo se i upoznali. Već četiri meseca smo zajedno, ali bili smo prijatelji dugo pre nego što smo počeli da se zabavljamo - rekla je ona svojevremeno za "Hello".

(Kurir.rs)

Bonus video:

19:24

Pogledajte dokumentarac o seriji Porodica KURIR TELEVIZIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track