DOK SU JE SVI OBOŽAVALI, ONA JE U TIŠINI VODILA NAJVEĆU ŽIVOTNU BORBU: Niko nije znao njenu NAJVEĆU TAJNU koja ju je IZJEDALA
Foto: Profimedia

TEK JE NEDAVNO OTKRILA

DOK SU JE SVI OBOŽAVALI, ONA JE U TIŠINI VODILA NAJVEĆU ŽIVOTNU BORBU: Niko nije znao njenu NAJVEĆU TAJNU koja ju je IZJEDALA

Pop kultura -

Jedna od najomiljenijih holivudskih glumica, Dženifer Aniston, danas slavi 54. rođendan.

Oduvek je bila slatkica koju je javnost obožavala, a omiljena je postala nakon uloge Rejčel Grin u legendarnoj humorističnoj seriji "Prijatelji".

Mnogi kažu da se s godinama uopšte nije promenila, a poznato je da i dalje ima savršenu figuru na kojoj bi joj pozavidele mnogo mlađe. Oduvek je posvećena zdravoj ishrani i treninzima, a jednom je priznala da vežba pet puta nedeljno.

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

Takođe, praktikuje strogi plan vežbanja "15-15-15", koji uključuje 15 minuta na biciklu, eliptični trenažer i traku za trčanje. Osim toga, ide na boks i praktikuje jogu. Vrlo je rigorozna i po pitanju ishrane - uglavnom konzumira organsko voće i povrće i hranu s niskim sadržajem šećera, a oslanja se i na samokontrolu; dovoljno joj je da pojede malo čipsa ili jednu kocku čokolade i osjećaće se zadovoljno.

Dženifer praktikuje i metodu povremenog posta, odnosno period posta tokom dana od najmanje 16 sati u kom ne konzumira ništa osim vode.

Metju Peri, Kortni koks, Dženifer Aniston, Prijatelji
foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Manje je poznata činjenica da Džen ima i dvojicu polubraće - 21 godinu mlađeg Aleksa Anistona koga je njen otac Džon dobio s drugom suprugom, Šeri Runi i Džona Melika, koga je njena majka Nensi Dau dobila s Džekom Melikom.

Inače, glumica je u novembru 2022. godine za magazin je Allure ogolila deo svoje duše koji je skrivala sve te godine karijere. Naime, za naslovnicu je pozirala u minijaturnom Šanelovom bikiniju. "U ovom trenutku više nemam šta da krijem", glavna je tema intervjua, u kom je otvoreno progovorila o očajničkoj borbi da dobije decu.

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

Priznala je da žali što nije u mlađem dobu reagovala i zamrznula svoje jajne ćelije, a otkrila je i da je proživela tešku borbu s neplodnošću, kao i da je odlazila na IVF (In vitro oplodnju) i ispijala razne kineske čajeve u želji da postane majka.

"Pokušavala sam da ostanem trudna i to je za mene zaista bio veliki izazov. Sve te godine i godine i godine spekulacija... Bilo je jako teško. Bila sam na IVF-u, pila kineske čajeve... Sve sam radila samo da ostanem trudna", rekla je tada nikad iskrenija Dženifer.

"Dala bih sve da mi je neko tada rekao: 'Zamrzni svoje jajne ćelije. Učini sebi uslugu'. Jednostavno, ne razmišljaš o tome", dodala je. "Evo me danas ovde. Moj brod je otplovio. Čak osećam i malo olakšanje jer više ne postoji ono: 'Mogu li'? Ne moram više o tome da razmišljam", rekla je.

Bred Pit, Dženifer Aniston
foto: Profimedia

Osvrnula se i na tračeve o njenom razvodu od Breda Pita 2005. godine, nakon pet godina braka i tvrdnji da ju je ostavio jer nije htela decu te da je birala karijeru pre porodice. "To su apsolutne laži", rekla je.

A upravo o neplodnosti namerava uskoro da napiše knjigu kako bi pomogla drugim ženama koje prolaze istu borbu. Kako je i sama izjavila, o tome do sada nije htela javno da govori jer je želela da zaštiti sebe, ali i svoju situaciju.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

04:47

Srpska glumica rodila ćerku u 6. deceniji života: Sad otkrila kako je vaspitava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track