POKLON ZA DAN ZALJUBLJENIH OD 18.000 €: Biković se DOBRO ISPRSIO, pa obradovao FATALNU CRNOGORKU, evo šta joj je priredio (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

ŠIROKO

POKLON ZA DAN ZALJUBLJENIH OD 18.000 €: Biković se DOBRO ISPRSIO, pa obradovao FATALNU CRNOGORKU, evo šta joj je priredio (FOTO)

Pop kultura -

Miloš Biković častio je devojku Ivanu Malić luksuznim odmorom od 18.000 evra. Najpopularniji srpski glumac i pravnica otputovali su na Maldive, gde će provesti deset dana.

Biković nije štedeo pare za odmor, pa se odlučio za jedan od najskupljih kompleksa, u kome on i atraktivna Crnogorka uživaju daleko od očiju javnosti.

- Izabrali su jedan od najluksuznijih hotela na ostrvu, "San sijam iru veli", sa pet zvezdica, koji se nalazi na samoj plaži, tik uz Indijski okean. Borave u kućici u kojoj imaju mir i privatnost, što je Milošu važno. Za deset noći, koliko će Miloš i Ivana biti tamo, glumac je platio 11.700 evra, a za dve povratne karte izdvojio je još 2.500 evra - priča izvor za Informer i dodaje da će Biković imati i dodatne troškove:

- Njih dvoje planiraju i da idu na izlete van ostrva, tako da će potrošiti još minimum 3.000 evra.

Posle odmora na švajcarskim Alpima, gde su bili početkom januara, Miloš i Ivana su odlučili da ove zime odu i u toplije krajeve.

- Prošle godine su posetili Bali i Maldive, koji su im se mnogo dopali, pa su odlučili da ponovo odu tamo, ali su ovoga puta promenili hotel. Miloš i Ivana odmor uglavnom provode tako što ispijaju koktele na plaži, rone, sunčaju se... U sklopu kućice imaju i svoj bazen i vrt, odakle uživaju u fantastičnom pogledu na okean - priča naš izvor i dodaje da je Biković morao da ode sada na letovanje jer ga od kraja februara čekaju mnoge poslovne obaveze:

- Prvo ga očekuje premijera druge sezone serije "Južni vetar", a zatim i mnoga gostovanja. U Rusiji se iščekuju premijere njegova dva filma, komedije "Sluga 2" i naučnofantastičnog trilera "Izazov". Zato je sada odlučio da na najbolji način iskoristi slobodne dane.

(Kurir.rs/ Informer)

Bonus video:

00:10

Miloš Biković sa devojkom na koncertu Bočelija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track