DEVOJKA BREDA PITA TOPLES FOTKAMA ZAPALILA MREŽE: Od glumca je MLAĐA 27 GODINA, a OVAKO ju je iznenadio za DAN ZALJUBLJENIH (FOTO)
Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S UKUSOM

DEVOJKA BREDA PITA TOPLES FOTKAMA ZAPALILA MREŽE: Od glumca je MLAĐA 27 GODINA, a OVAKO ju je iznenadio za DAN ZALJUBLJENIH (FOTO)

Pop kultura -

Devojka Breda Pita, Ines de Ramon, primećena je pre dva dana kako odlazi iz svoje kancelarije sa divnim buketom cveća, a svi pretpostavljaju da joj je to iznenađenje priredio glumac.

Nežnoroze cvetovi koje je nosila Ines simbol su ljubavi i prijateljstva. Izgledaju veoma raskošno i elegantno. Da li je ubrzo nakon što je devojka Breda Pita završila sa poslom, usledila neka posebna proslava Dana zaljubljenih nje i glumca? Fanovi bi jedva dočekali te detalje.

Ines de Ramon
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Veza glumca Breda Pita i dizajnerke Ines de Ramon postaje sve ozbiljnija. Par je dočekao zajedno i Novu godinu u Meksiku, odakle su stigle hit fotografije koje su prošlog meseca izazvale pravi bum na mrežama.

Paparaci su uspeli da zabeleže kako Bred Pit (59) i Ines de Ramon (32) uživaju na suncu, u krajnje ležernom izdanju. Slavni glumac fotografisan je nag do pojasa, a njegov mišićav torzo pokrenuo je komentare da u šestoj deceniji fantastično izgleda.

Ines de Ramon, Bred Pit
foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I o Ines de Ramon piše se u superlativu, nevezano za ove fotografije, a iako su prve glasine o njihovoj romansi izgledale kao puki trač, stvari su krenule u drugačijem smeru. Glumac je prošlog meseca proslavio sa novom devojkom 59. rođendan, i tada je najavljeno da će zajedno dočekati 2023. što se i dogodilo.

"Bredu se stvarno sviđa Ines. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja. Ona je jako draga. Ines je slatka, zabavna i energična. Ona je sjajna osoba. Bred voli da provodi vreme sa njom", rekao je izvor za magazin "Pipl".

Bred Pit
foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, za vezu Breda Pita i Ines saznalo se prošlog meseca kada su se pojavili na koncertu Bona u Njujorku. Izgledali su veoma blisko, poput pravog para, a ljudi blisku glumcu poručili su da je ova dizajnerka nakita postala važan član "Bredove ekipe".

Prema pisanju američkog magazina "Pipl", novi holivudski par provešće zajedno novogodišnje praznike. Kako je Ines zakoračila u njegov život, Bred je promenio svoje ponašanje pa iako duže vreme nije javno ispoljavao emocije prema nekoj ženi (na način na koji to čini prema novoj devojci), radi sada potpuno drugačiji. Ta važna promena je dodatni nagoveštaj da je njihova romansa postala ozbiljna.

Bred Pit bio je oženjen Dženifer Aniston pa Anđelinom Džoli sa kojom ima šestoro dece.

Ines de Ramon bila je od 2019. do 2022. u braku sa glumcem Polom Veslijem, sa kojim je počela vezu 2018. godine. Zna se da su se rastali, ali nije poznato da li je razvod i sudski okončan. Završila je studije poslovne administracije u Ženevi, ima diplomu nutricioniste, a najviše se bavi dizajniranjem nakita koje nose brojne poznate ličnosti poput Hejli Biber, Kortni Kardašijan i Mendi Mur.

Pol Vesli, Ines de Ramon
foto: Robin Platzer/Twin Images / ddp USA / Profimedia

Dok uživa u ljubavi sa Ines, glumac nastavlja da vodi sudsku bitku sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli od koje se rastao 2019. godine. Bivši par nikako da se dogovori oko finansija i starateljstva nad mlađom decom- najstariji naslednik Medoks postao je punoletan odnosno ima 21 godinu pa je on izuzet od tog dogovora. Glumica je optužila bivšeg supruga da je bio nasilan prema njoj i deci.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track