NASTUPALA NA PESMI ZA EVROVIZIJU, A POČELA JE NA ULICI: Bilo je teško, morala sam da pevam u "Knezu" TAD SAM DONELA VAŽNU ODLUKU!
Foto: Kurir TV, Shutterstock

ŽIVOT POZNATIH

NASTUPALA NA PESMI ZA EVROVIZIJU, A POČELA JE NA ULICI: Bilo je teško, morala sam da pevam u "Knezu" TAD SAM DONELA VAŽNU ODLUKU!

Pop kultura -

Pevačica moćnog glasa, Zorja Pajić koja je već uveliko poznata javnosti i koja je nastupala na prošlogodišnjoj pesmi za Evroviziju govorila je u emisiji Pusti Brigu na Kurir TV o svojim počecima.

Pevačica je karijeru započela u Knez Mihajlovoj, a iako se na taj korak odlučila zbog teške situacije u kojoj se nalazila, kaže da iz tog perioda nosi samo lepe uspomene.

Pusti brigu
foto: Kurir televizija

- Bila sam u teškoj situaciji. Morala sam ili da pronađem neki posao ili da se ispišem sa fakulteta. Odlučila sam da radim šta hoću, koliko hoći i kako hoću. Nisam znala da se tako dobro zarađuje kad pevaš na ulici, inače bih počela i radnie. Kasnije mi se to jako svidelo, pogotovo zbog stranaca koji su često znali da zakrče celu širinu Knez Mihajlove. Osim toga nisam pevala sama, već sa muzičarima i prijateljima koji su rado sarađivali sa mnom - kaže Zorja.

Istakla je da je upravo tada otkrila da želi da pevanje postane njen životni poziv:

- Zaista vučem najlepše uspomene iz tog perioda.Tu sam zapravo i otkrila da ja želim da se bavim ovim poslom, da budem pevačica.

00:49

NASTUPALA NA PESMI ZA EVROVIZIJU, A POČELA JE NA ULICI: Bilo je teško, morala sam de pevam u Knezu TAD SAM DONELA VAŽNU ODLUKU!

A čime se Zorja trenutno bavi, koji su joj planovi i šta misli o braku i porodici saznajte danas u 13h u emisiji Pusti brigu.

Pored Zorje očekuje vas još mnogo zanimljivih gostiju, kvalitetne zabave, igre i pesme!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track