KRALJA ČARLSA BAŠ POTERAO MALER: Prvo ujdurma oko Harija, Megan i memoara, sad oni ODBILI da pevaju na njegovom krunisanju u maju?
Foto: Profimedia

nema sreće ovih dana

KRALJA ČARLSA BAŠ POTERAO MALER: Prvo ujdurma oko Harija, Megan i memoara, sad oni ODBILI da pevaju na njegovom krunisanju u maju?

Pop kultura -

Prethodnih nekoliko godina su za britansku kraljevsku potrodicu bile veoma izazovne, od odlaska Harija i Megan, velikog skandala i intervjua sa Oprom, smrti princa Filipa, zatim Elizabete, zatim objavljivanje prljavštine porodice što u knjizi, što na televiziji... Opet naravno Hari, ali ova neprijatnost nema veze sa njim ovog puta.

Princ Čarls
foto: EPA Olivier Hoslet

Naime, većina detalja vezanih za krunisanje kralja Čarlsa III je objavljena, ali još nije poznato koji muzičari će nastupiti na koncertu u njegovu čast 7. maja u dvorcu Vindzor. Prema pisanju Daily Mail-a, pozivnice su poslate Adel i Edu Širanu, ali oboje su odbili jer su navodno "zauzeti".

Ed Širan
foto: Profimedia

"Kralj je predložio za koga bi želeo da peva za njega i na toj su listi i Adel i Ed. Bila mu je velika želja da budu na koncertu. U organizaciji postoji tim koji je zadužen za stupanje u kontakte sa zvezdama, pa su tako poslali upit i njima, ali odgovor je bio da su zauzeti, što je veliko razočaranje. Oni su titani šoubiz industrije, i uz to i Britanci poznati u celom svetu. Velika šteta", tvrdi izvor tabloida.

Adel
foto: Profimedia

Poznato je da Ed Širan ima koncert 6. maja u Teksasu, zbog čega je sprečen da dođe u Vindsor, iako postoji mogućnost da privatnim letom za devet sati ipak stigne u London. Za njega to nije nepoznanica, a uz to je već bio deo kraljičinog jubileja, kada je kraljici u čast otpevao svoj hit "Perfect".

Adel službeno nema ništa tih dana zakazano, s obzirom na to da njeni koncerti u Las Vegasu završavaju 25. marta. Uz sve to nije poznato ni hoće li u London stići Hari Stajls, za kog se ne zna da li je uopšte dobio poziv, ali Daily Mail pretpostavlja da ga kralj želi na koncertu.

Spajs Grls
foto: MARY ELLEN MATTHEWS / AFP / Profimedia

Među onima koji su pristali na nastup je Lajonel Riči, kao i Spajs Grls, ali da li će sa njima nastupiti i Viktorija Bekam, nije poznato. Za javnost će biti dostupno nekoliko hiljada ulaznica za koncert.

(Kurir.rs/Index.hr)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track