KEJT BEZ BLAMA UDARILA VILIJAMA PO ZADNJICI NA CRVENOM TEPIHU: Princeza od Velsa šokirala sve svojim opuštenim ponašanjem! (VIDEO)
Foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

ovo niko nije očekivao

KEJT BEZ BLAMA UDARILA VILIJAMA PO ZADNJICI NA CRVENOM TEPIHU: Princeza od Velsa šokirala sve svojim opuštenim ponašanjem! (VIDEO)

Pop kultura -

Sinoć je održana dodela BAFTA, a na ovom specijalnom događaju pojavila se i Kejt Midlton sa svojim suprugom princom Vilijamom.

Ceo svet je komentarisao Kejtine elegantne crne rukavice i činjenicu da se ona i Vilijam nisu držali za ruke. Mnogi su zbog toga čak i bili zabrinuti da nešto nije u redu u ljubavi prinčevskog para, ali sada se pojavio novi video koji jasno stavlja do znanja da je par ipak vrlo srećan.

@voguemagazine #KateMiddleton’s butt tap (grab?) of #PrinceWilliam is everything you need to see to know that royals are just like us and every married couple out there. As seen on the #BAFTAs ♬ original sound - Vogue

Kejt je iskoristila trenutak nepažnje mnogih da svog supruga nežno udari po zadnjici, a to je izazvalo opšti šok jer niko ne očekuje od princeze da se tako nonšalantno i šaljivo ponaša.

U poslednje vreme Kejt se sve više ponaša kao što se ponašala pre nego što se udala za Vilijama i to je izazvalo veliku pažnju i odobravanje svetske javnosti. Mnogi su iznenađeni, ali i srećni, zbog činjenice da je princeza toliko opuštena i iskreno izražava osećanja bez obzira na događaje i pravila.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track