S 13 GODINA MLAĐIM MUŽEM SPOJILA JE VIDOVNJAKINJA: On je san SVAKE ŽENE, a nju prozivaju zbog izgleda! Evo kako opstaju 26 godina
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

LJUBAV KOJA PRKOSI SVIMA

S 13 GODINA MLAĐIM MUŽEM SPOJILA JE VIDOVNJAKINJA: On je san SVAKE ŽENE, a nju prozivaju zbog izgleda! Evo kako opstaju 26 godina

Pop kultura -

Glumac Hju Džekman može se pohvaliti jednim od najstabilnijih brakova u Holivudu, i to s 13 godina starijom suprugom Deborom Li Furnes, s kojom se pojavio na premijeri njegovog novog filma "The Son" u Parizu.

54-godišnji Hju i 67-godišnja Debora Li zaljubljeno su pozirali na crvenom tepihu razmenjujući nežne poglede pred fotografima, pokazujući još jednom da velika razlika u godinama njima ne predstavlja nikakav problem. Za izlazak su se čak i modno uskladili, odabravši crne kombinacije.

Hju je nedavno otkrio da su on i supruga imali vrlo različite ideje o roditeljstvu kada su tek usvojili decu.

Hju Džekman, Debora Li Furnes
foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

"Zaljubite se u nekoga i rešite svoju vezu, to je super! Odjednom smo dobili decu. Način na koji sam ja odgajan, način na koji je ona odgajana. Naše su se prošlosti nekako spojile", rekao je za The Radio Times.

Hju i Debora Li u braku su 27 godina i roditelji su 22-godišnjeg Oskara i 17-godišnje Ave.

U njihov brak ispočetka niko nije verovao jer je Debora starija 13 godina, ali dokazali su da ljubav ne poznaje granice, a ona je otkrila i šta je dovelo do toga da se upozna sa svojim suprugom.

Debora Li Furnes, Hju Džekman
foto: Profimedia

Ona je u podkastu ''Not an Overnight Success'' Džusa Vorlanda otkrila da je živela u Holivudu kad joj je vidovnjakinja rekla da bi trebalo da se vrati u Australiju. Glumica se potom vratila u svoju domovinu, a onda uz Hjua dobila ulogu u TV mini-seriji ''Correlli''.

''Puno bih putovala između Australije i Holivuda. Bilo mi je dosta Holivuda i videla sam vidovnjakinju koja mi je rekla: 'Moraš da se vratiš u Australiju'", rekla je Debora.

Hju Džekman, Debora Li Fernes
foto: Profimedia

''I tako sam se vratila i bukvalno se sve što je vidovnjakinja rekla obistinilo. Dobila sam seriju 'Corelli' i Hju je bio moj kolega.''

Otkrila je da se među njima odmah javila hemija.

''Nisam ga poznavala, ali imali smo neverovatnu povezanost... A ostalo je sve istorija.''

Nakon godinu dana, u aprilu 1996. godine par se venčao, a svoju biološku decu nikad nisu imali.

Hju Džekman, Debra Li Furnes
foto: Profimedia

Poznati X-men u jednom od intervjua za magazin People otkrio je da se tajna njihova srećnog braka krije u tome da odvajaju vreme jedno za drugo i da uvek uče jedno od drugog. Dodao je i da su svesno resetovali svoj brak, što znači da se ne rastaju kao mnogi dugogodišnji parovi.

Par se tokom poslednjih godina uspešno nosi i s ružnim komentarima na Deborin račun. Naime, kritikuju je da izgleda neugledno i ne drži do izgleda, uz svog muža koji je seks-simbol, ali njih to baš i ne dira i ne osvrću se na zle jezike.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

03:40

LJUDIMA NAPRAVILI PAKAO OD ŽIVOTA! Zbog vidovite Zorke preminulo DETE OBOLELO OD RAKA, ovako je manipulisala roditeljima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track