POZNATA GLUMICA ZBOG OVE BOLESTI IZGUBILA KOSU I ZUBE: Imala preko 40 OPERACIJA, pa ostala jedan od najplaćenijih modela na svetu!
Foto: Printscreen

mnogi joj se dive

POZNATA GLUMICA ZBOG OVE BOLESTI IZGUBILA KOSU I ZUBE: Imala preko 40 OPERACIJA, pa ostala jedan od najplaćenijih modela na svetu!

Pop kultura -

Melani Gejdos, 31-godišnja devojka, koja radi kao manekenka i glumica, a pati od retkog genetskog poremećaja koji se zove ektodermalna displazija.

Simptomi su različiti od osobe do osobe, a kod Melani su se ispoljili ispadanjem zuba, noktiju, kose, deformacijom i zastojem u rastu kostiju i hrskavica.

Imala je više od 40 operacija kako bi hirurzi "popravili" njeno lice, ali se sada oseća dobro u svojoj koži i kaže da je prihvatila sebe onakvu kakva jeste i da više nema želju da ode pod nož i menja se.

Ona ranije nije mogla da podnese kada je neko fotografiše, ali kada je studirala umetnost, njen tadašnji dečko ju je nagovorio da pošalje svoje slike na adrese nekih profesionalnih fotografa. Dogodilo se to da su pojedini bili potpuno oduševljeni njenim jedinstvenim izgledom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track