ŠOK USRED EMISIJE: Poznati kuvar Ljubomir Stanišić POLJUBIO VODITELJA, ovaj nije znao ŠTA GA JE SNAŠLO! Milioni ZABEZEKNUTI VIDEO
Foto: Instagram/ljubostanisic

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO

ŠOK USRED EMISIJE: Poznati kuvar Ljubomir Stanišić POLJUBIO VODITELJA, ovaj nije znao ŠTA GA JE SNAŠLO! Milioni ZABEZEKNUTI VIDEO

Pop kultura -

Ljubomir Stanišić, jedan od najpoznatijih portugalskih kuvara, poreklom sa naših prostora, poznat je po borbi za ljudska prava. Ovaj put, on je u jednom javnom šouu koji se emituje na portugalskom TV kanalu, poljubio voditelja u usta, čime je ostavio bez reči, kako publiku kraj malih ekrana, tako i sve one koji su se našli u studiju.

Stanišić je danas vlasnik jednog od najpoznatijih restorana u Portugalu, pored koga ima još tri restorana i dva hotela, a put od Sarajeva do Portugala vodio ga je kroz Beograd, gde je živeo par godina kao izbeglica, nakon čega je krenuo "trbuhom za kruhom". Veliki je borac za pravdu i ljudska prava, oženjen je Monikom, sa kojom je dobio dva sina, Matiju i Luku.

Pored svega toga, ima i sjajan smisao za humor, što je pokazao kako kroz poljubac sa voditeljem emisije, tako i kroz kasniju konverzaciju sa njim na društvenim mrežama.

Sve se dogodilo u nedelju u okviru televizijke emisije "Vale Tudo", koja beleži milionsku gledanost, kada je Ljubomir kao specijalni gost došao do poznatog portugalskog glumca i voditelja, Žoao Manzara, koga je, na veliko iznenađenje svih, poljubio pravo u usta.

Pre toga, on je došao do njega, uhvatio mu glavu, a zatim snažno privukao sebi i poljubio ga.

Nakon što ga je popustio početni šok, voditelj je kroz smeh upitao Stanišića "Pa? Jel si blesav?", na šta mu je poznati kuvar i vlasnik jednog od njapoznatijih restorana u Porugalu kratko odgovorio "O tome si sanjao."

Video je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama, a voditelj je na svom Instagram nalogu prokomentarisao trenutak pored poznatog kuvara rečima "Još uvek imam ukus Bosne na usnama“.

Kako pišu portugalski mediji, Stanišić i Manzara su prijatelji u pravom životu, te su šale nastavili i na Instagramu.

Privo se oglasio Stanišić snimkom iz emisije, gde je kratko napisao "Ljubavi, to je to", uz heštegove ljuabv, tolerancija, kao i sliku duge.

Nakon toga, oglasio se i Manzara, prvo objavom, a zatim i u vidu storija.

"Čekam na fotografije ovog momka u vezi sa jučerašnjim incidentom", pisalo je u objavi koja je pratila slike Stanišića, koji se uživeo u uloge paparaca.

Ispod same objave, Ljubo se ponovo oglasio sa rečima kako je spreman da fotografije proda na aukciji.

"Manzara, sada ih prodajem na aukciji. Ako imaš gitaru... ali prihvatam i druge polove", kratko je napisao.

Kako prenose portugalski mediji, poljubac kuvara i voditelja, naišao je na oduševljenje tamošnje javnosti. Naime, mnogi gledaoci nisu ostali ravnodušni na taj trenutak iz emisije govoreći da je prošlonedeljno izdanje šoua zaista "najbolji program ikada", preneo je portugalski portal "N.tv".

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

01:20

OPA! PAO POLJUBAC IZMEĐU NADE MACURE I ERE OJDANIĆA U BEKSTEJDŽU KURIR TV: Pevač oduševljen: Nadi treba jedan ovakav pored nje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track