ROĐENE SESTRE U VRTLOGU INTRIGA: Hit serija "Prsten sudbine" na Kurir televiziji od ponedeljka
Foto: Promo

NE PROPUSTITE PRETPREMIJERU

ROĐENE SESTRE U VRTLOGU INTRIGA: Hit serija "Prsten sudbine" na Kurir televiziji od ponedeljka

Pop kultura -

Ova atraktivna, dinamična i nepredvidiva drama ceć je stekla popularnost širom sveta, u preko 40 zemalja od Azije do Latinske Amerike.

Kurir televizija je prepoznatljiva po bogatom zabavno-informativnom programu, koncipiranom po ukusu gledalaca, a važno mesto u programskoj šemi imaju pažljivo odabrane TV serije. U predstojećoj sezoni očekuje nas nova hit serija, koja je stekla ogromnu popularnost u svim zemljama u kojima je prikazana.

"Prsten sudbine" je drama o dve sestre potpuno različitog karaktera čiji život iz korena menja teška saobraćajna nesreća. Serija obiluje intrigama, napetim situacijama i brojnim preokretima, a u više od 100 epizoda prepliću se ljubav, ljubomora, strah, pohlepa, izdaja i konstantna borba dobra i zla. Serija koja je uspela da osvoji srca brojnih gledalaca širom sveta zahvaljujući prvenstveno svojoj atraktivnosti, dinamici i nepredvidivosti stiže na Kurir televiziju 6. marta, a emitovaće se radnim danima u terminu od 15 časova. Svi koji su nestrpljivi da otkriju u čemu je tajna popularnosti ovog ostvarenja moći će da gledaju prvu epizodu danas, 3. marta, od 15 časova, kada je planirana pretpremijera.

Prsten sudbine
foto: Promo

- Od ovog proleća i publika Kurir televizije ima priliku da otkrije čari TV novele koja je zaludela pretežno ženski deo publike u više od 40 zemalja. Uvereni smo da će "Prsten sudbine" postati nova omiljena serija naših gledalaca - poručuju iz Kurir televizije.

Radnja serije

Anja se sprema za venčanje, a Jana pokušava da se zaposli na televiziji kao voditeljka. Užasna saobraćajna nesreća ostavlja ih u komi i s teškim povredama lica. Jedini način da ih raspoznaju je prsten koji Anja nosi na ruci, ali u trenutku nesreće Jana je nosila sestrin prsten. Kada se probudi iz kome, Jana odlučuje da prisvoji sestrin identitet i život...

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:47

Gledajte Prsten sudbine od ponedeljka na Kurir televiziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track